Σάββατο, Απριλίου 17

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρετά τον πρίγκιπα Φίλιππο με μια προσωπική φωτογραφία

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρετά τον πρίγκιπα Φίλιππο με μια προσωπική φωτογραφία

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου, η οποία  θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:00 (ώρα Ελλάδος), η Βασίλισσα Ελισάβετ, θέλησε να τιμήσει τον σύζυγό της με μια προσωπική τους φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού.

«Η Βασίλισσα επιθυμεί να μοιραστεί αυτή την προσωπική φωτογραφία με τον Δούκα του Εδιμβούργου που τραβήχτηκε στην κορυφή του Coyles of Muick, στη Σκοτία, το 2003», αναφέρει η ανάρτηση στο λογαριασμό της Βασίλισσας.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τη νύφη τους, Σοφία, κόμισσα του Ουέσεξ, σημειώνεται στη λεζάντα, ενώ αναφέρεται ακόμα ότι «η Βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια είναι ευγνώμονες για τα συλλυπητήρια μηνύματα που δέχονται απ΄ όλο τον πλανήτη και είναι συγκινημένοι από τις αναμνήσεις που τόσος πολύς κόσμος μοιράζεται για τον Πρίγκιπα Φίλιππο και τη ζωή του».

 

 

govastileto.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .