Απίστευτες σκηνές στα καλλιστεία της Σρι Λάνκα: Η πρώην βασίλισσα βούτηξε το στέμμα από τη νέα και την ξυλοκόπησε άγρια (ΒΙΝΤΕΟ)

 Με τραύματα στο κεφάλι, αντί για στέμμα, έφυγε από τον διαγωνισμό ομορφιάς για παντρεμένες «Κυρία Σρι Λάνκα» η νικήτρια, καθώς η Κυρία Κόσμος της έβγαλε βίαια το στέμμα επειδή, όπως διαμαρτυρόταν, το πήρε παράνομα αφού είναι διαζευγμένη.

Η 31χρονη Πουσπίκα ντε Σίλβα στέφθηκε για τον τίτλο «Κυρία Σρι Λάνκα 2020-2021» κατά τη διάρκεια τελετής στο Κολόμπο, η οποία προβαλλόταν μάλιστα από την κρατική τηλεόραση την Κυριακή.

Η 28χρονη Καρολίν Τζούριε, η οποία κέρδισε το στέμμα το 2019 και στη συνέχεια απέσπασε και τον παγκόσμιο σχετικό τίτλο, έκανε τη δική της πρωτόγνωρη παρέμβαση, η οποία άφησε σύξυλους τους πάντες. Εβαλε μάλιστα το στέμμα στο κεφάλι της αναπληρωματικής, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Η Ντε Σίλβα αποχώρησε δακρυσμένη από τη σκηνή. Το στέμμα μετά την επίθεση επιστράφηκε στην Ντε Σίλβα, που είχε αναδειχθεί και Μις Σρι Λάνκα Κόσμος το 2011, αφού, όπως προέκυψε από την έρευνα των διοργανωτών, δεν είναι τελικά διαζευγμένη. Βέβαια, η εστεμμένη μέσω ανάρτησής της στον λογαριασμό της στο facebook παραδέχεται ότι είναι χωρισμένη, αλλά αυτό, όπως υποστηρίζει, είναι διαφορετικό από το να είσαι διαζευγμένη.

 Επίσης ισχυρίστηκε ότι πήγε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματα στο κεφάλι της και ενημέρωσε ότι πρόθεσή της είναι να κινηθεί νομικά για τον «παράλογο και προσβλητικό» τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρθηκαν.