Παρασκευή, Απριλίου 23

Δύο ξεχωριστές αυτοκτονίες σε σταθμούς Μετρό σημειώθηκαν με διαφορά λίγα λεπτά της ώρας, σήμερα Παρασκευή με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και ένας άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά.

 Δύο άτομα έπεσαν στις ράγες του Μετρό στην Πανόρμου και στον Χολαργό - Νεκρή μία γυναίκα

Δύο άτομα έπεσαν στις ράγες του Μετρό στην Πανόρμου και στον Χολαργό - Νεκρή μία γυναίκα

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης 

Δύο ξεχωριστά συμβάντα με πτώσεις ανθρώπων σε σταθμούς Μετρό σημειώθηκαν, με διαφορά λίγα λεπτά της ώρας, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και ένας άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά.

Το πρώτο σημειώθηκε στον σταθμό του Μετρό στην Πανόρμου όταν μια γυναίκα έπεσε στις ράγες. Δυστυχώς, όπως έγινε αργότερα γνωστό, η κοπέλα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε. 

Ο σταθμός εκκενώθηκε άμεσα από τους επιβάτες. Στο σημείο επιχείρησαν

για τον απεγκλωβισμό 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα. 

Παράλληλα, στον σταθμό του Μετρό Χολαργός ένας νεαρός πήδηξε στις γραμμές και τραυματίστηκε από τον διερχόμενο συρμό. Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με σοβαρά τραύματα.. 

Δείτε φωτογραφίες από τον σταθμό του Μετρό στην Πανόρμου 

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο zougla.gr ότι η γυναίκα έπεσε ηθελημένα στις ράγες και ως εκ τούτου θεωρείται πιθανότερο το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

 

 

Δείτε video και φωτογραφίες από τον σταθμό του Μετρό στον Χολαργό 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .