Παρασκευή, Απριλίου 23

Εξηγήσεις διά υπομνήματος, χωρίς να εμφανιστεί στον εισαγγελέα, έδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Εξηγήσεις διά υπομνήματος, χωρίς να εμφανιστεί στον εισαγγελέα, έδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Εξηγήσεις διά υπομνήματος, χωρίς να εμφανιστεί ο ίδιος στον εισαγγελέα, έδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού από γυναίκες συναδέλφους του. 

Κάνοντας χρήση του δικονομικού δικαιώματός του, το οποίο του επιτρέπει να μην προσέλθει σε αυτό το στάδιο στον εισαγγελέα, υπέβαλε τις έγγραφες εξηγήσεις του μέσω του συνηγόρου του. Έτσι η προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται σε βάρος του «κλείνει» με τον εισαγγελέα

Κ. Σπυρόπουλο να αρχίζει τη μελέτη των στοιχείων που συγκέντρωσε προκειμένου να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην ποινική δίωξη σε βάρος του για κακουργηματικές πράξεις.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κλήθηκε με την ιδιότητα του υπόπτου να δώσει ανωμοτί κατάθεση, πρότεινε να εξεταστούν συγκεκριμένα πρόσωπα ως μάρτυρες. Έτσι, το πρωί, αντί του γνωστού πρωταγωνιστή, την πόρτα του εισαγγελικού γραφείου πέρασε μία μάρτυρας, η οποία αναφέρθηκε στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκονται πάντως τρεις καταγγελίες σε βάρος του από γυναίκες συναδέλφους του. Η μία φέρεται να κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό που τελέστηκε το 2008 μέσα σε θεατρικό χώρο, ενώ οι άλλες δύο για απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014 αντίστοιχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .