Παρασκευή, Απριλίου 2

Συναγερμός στο Καπιτώλιο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη -Πληροφορίες για πυροβολισμούς, τρεις τραυματίες

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στο Καπιτώλιο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς, όπως αναφέρει το Reuters. Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πύλη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Καπιτώλιο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις των αρχών, εξαιτίας απειλής. Οι αρχές έχουν πρoχωρήσει στον αποκλεισμό του κτιρίου.

Οπως μεταδίδει το RT, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο αστυνομικοί έχουν δεχθεί πυρά. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει δεχτεί πυρά όπλου έξω από τον περίβολο του Καπιτωλίου, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για αστυνομικό ή όχι.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ Aaron Davis της Washington Post, επικαλούμενος πηγές, αναφέρει ότι ο ύποπτος πυροβολήθηκε και δύο αστυνομικοί βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/synagermos-kapitolio-plirofories-pyrobolismoys

Σύμφωνα ωστόσο με την New York Post, υπάρχουν ήδη δύο νεκροί λόγω των πυροβολισμών, ενώ αυτήν την ώρα στο Καπιτώλιο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις και το κτήριο έχει αποκλειστεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .