Παρασκευή, Απριλίου 2

il Η οικογενειοκρατία στην κυβέρνηση καλά κρατεί

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει σαφές εξ αρχής ότι η τοποθέτηση συγγενών στην κυβέρνησή του είναι κάτι που δεν επιθυμεί. Όπως έδειξε η ιστορία όμως, επρόκειτο μόνο για λόγια του αέρα.

Στην αποκάλυψη της ύπαρξης μιας νέας ομάδας στρατηγικής που συστάθηκε στο Μαξίμου προχώρησε πριν από περίπου μία εβδομάδα με άρθρο του στα «Νέα» ο πρωθυπουργικός ανιψιός και ΓΓ του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, που συνυπογράφει με τον ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γιάννη Μαστρογεωργίου και τον ερευνητή, Χαράλαμπο Τσέκερη.

Η ομάδα αυτή ονομάζεται λέει τεχνοκρατική Ομάδα Στρατηγικής Προοπτικής Διερεύνησης –Foresight και έχει τεθεί υπό την άμεση επίβλεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ στόχος της είναι οι προβλέψεις, αλλά και «η αλλαγή νοοτροπίας συλλογισμού και διαμόρφωσης του μέλλοντος».

Σύμφωνα με το thefaq.gr επικεφαλής της εν λόγω ομάδας είναι ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είναι σύζυγος της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίάς Πελώνη.

Πρόκειται για μία ακόμα μεταγραφή της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, του οποίου είχε διατελέσει εκπρόσωπος Τύπου της Νεολαίας την περίοδο 2003-2004, ενώ έχει υπάρξει στενός συνεργάτης της Άννας Διαμαντοπούλου, που “φλερτάρει” εσχάτως με τη ΝΔ, από το 2009 στο υπουργείο Παιδείας.

Έχει υπάρξει επίσης Διευθυντής του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

 


https://crashonline.gr/paraskinio/1485565/i-oikogeneiokratia-stin-kyvernisi-kala-kratei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .