Παρασκευή, Απριλίου 9

Γιώργος Σόμπολος για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Δεν είχε πει σε κανέναν αν δέχεται απειλές – Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τον συνάδελφό του που έπεσε νεκρός μετά από επίθεση στον Αλιμο

Γιώργος Σόμπολος για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Δεν είχε πει σε κανέναν αν δέχεται απειλές –  Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ του Star είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από το 2017 εργαζόταν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ένας από τους συναδέλφους του, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος σοκαρισμένος μίλησε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη και διευκρίνισε ότι δεν είχε πει σε κανέναν ότι δεχόταν απειλές:

«Δεν είχε πει σε κανέναν το παραμικρό ότι αντιμετωπίζει φόβους ή ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του. Εάν αυτό συνέβαινε σίγουρα κατάφερνε και το έκρυβε πολύ καλά. Και στην αστυνομία γνωρίζουμε ότι δεν είχε πει κάτι τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό, ότι δέχεται απειλές, ότι είχε δει κάποια ύποπτη κίνηση έξω από το σπίτι του, ή οτιδήποτε άλλο περίεργο. Ο Γιώργος ήταν στο στούντιο, εγώ εκτός για ό,τι χρειάζεται η εκπομπή για τις ζωντανές συνδέσεις. Είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε από κοντά, τηλεφωνικώς είχαμε επικοινωνία λόγω των θεμάτων καθώς και οι δύο κάνουμε αστυνομικό ρεπορτάζ.

Ο κλασικός ο Γιώργος, ο χαμογελαστός ο άνθρωπος. Ό,τι ήθελες κατευθείαν να σε εξυπηρετήσει, να σε βοηθήσει. Νοιαζόταν για τους συναδέλφους του. Πάρα πολλές φορές με ρωτούσε μήπως χρειάζεται κάτι ο τάδε ή ο δείνα να βοηθήσουμε. Ήθελε όσο μπορεί να προσφέρει και σε συναδέλφους και σε απλό κόσμο και χωρίς να θέλει να φαίνεται ότι βοηθάει».

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο στην εφηβεία: «Είχε μία εξαιρετική σύζυγο στο πλευρό του και έναν γιο στην εφηβεία. Φυσικά είναι συντετριμμένοι οι άνθρωποι και ότι και να πούμε εμείς αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να απαλύνει τον πόνο τους», καταλήγει ο Γιώργος Σόμπολος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .