Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel. Εκεί βρισκόταν και σήμερα το μεσημέρι, στο πλατό της εκπομπής όπου συμμετείχε και έδωσε τις λεπτομέρειες των ρεπορτάζ του.

Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση. Ο Γιώργος Καραϊβάζ αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του και έφυγε ώστε να πάει σπίτι του, στον Άλιμο.

Η φονική ενέδρα όμως είχε στηθεί και λίγη ώρα αργότερα ο δημοσιογράφος θα έπεφτε νεκρός από πυρά αγνώστων.

Η εμφάνιση του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν η τελευταία του…

Σοκαρισμένοι οι συνεργάτες του στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»


Μουδιασμένοι και σοκαρισμένοι είναι όλοι οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν και πως όταν τον χαιρετούσαν πριν από λίγη ώρα για το Σαββατοκύριακο, ότι θα ήταν και η τελευταία φορά που τον αντίκριζαν ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr ο ίδιος δεν τους είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές, ούτε ότι είχε κάποιο άσχημο προαίσθημα.

Δεν ένιωσε ότι κινδυνεύει και για αυτό δε ζήτησε προστασία. Όπως πάντα έφυγε από τη δουλειά με το ΙΧ του. Ήταν χαμογελαστός τις τελευταίες ημέρες.

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του

Νεκρός έπεσε ο Γιώργος Καραϊβάζ σε φονική ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ σόκαρε το δημοσιογραφικό κόσμο αφού ο αστυνομικός συντάκτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.

Ποιος ήταν όμως ο Γιώργος Καραϊβάζ;

Ένας από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες ο οποίος στα χρόνια της καριέρας του συνεργάστηκε με «μεγάλες» εφημερίδες.

Το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του πορείας το πέρασε στον Ant1, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, τη δεκαετία του 1990 ενώ υπήρξε και επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Το 2017 έκλεισε πίσω του την πόρτα του Ant1 και άνοιξε αυτή του Star. Η συνεργασία του με την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκίνησε και ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν σχεδόν κάθε μεσημέρι στο πλατό της εκπομπής.

Τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια στο χώρο του internet μέσω της ιστοσελίδας bloko.gr.
Ο Γιώργος Καραϊβάζ αφήνει πίσω του ένα παιδί 19 χρόνων.

Το «αντίο» των φίλων του στο bloko.gr

«Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες». Με αυτές τις λέξεις «κλείνει» το κείμενο το οποίο ανάρτησαν οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ στο bloko.gr θέλοντας να πουν το δικό τους «αντίο» στο φίλο τους.

Συγκεκριμένα έγραψαν: Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του.

Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

Οι φίλοι

Σπύρος Λεβειδιώτης

Μανώλης Ασαριώτης

newsbeast.gr