Γερμανία: Μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους κύκλους “αρνητών” του κοροναϊού

Γερμανία: Μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους κύκλους "αρνητών" του κοροναϊού
Image by Pete 😀 from Pixabay Γερμανία: Μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους κύκλους “αρνητών” του κοροναϊού

Γερμανία: Μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους κύκλους “αρνητών” του κοροναϊού

Στο μικροσκόπιο των μυστικών υπηρεσιών στη Γερμανία έχουν τεθεί οι κύκλοι των αρνητών της πανδημίας του κορωνοϊού και των οπαδών των θεωριών συνωμοσίας σε όλη τη χώρα, αποκαλύπτει το περιοδικό «Der Spiegel».

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος ελέγχει τους αρνητές και τους συνωμοσιολόγους για «εχθρική προς τη δημοκρατία απονομιμοποίηση του κράτους» και παρακολουθεί τη δράση τους σε όλη τη Γερμανία.

Στο επίκεντρο των ερευνών φαίνεται ότι βρίσκονται ήδη από το τέλος του προηγούμενου έτους ομάδες της Βάδης-Βυρτεμβέργης, ενώ έχουν προστεθεί οργανώσεις στο Βερολίνο, τη Βαυαρία και το Αμβούργο.

Η οργάνωση της έρευνας είναι ανάλογη με αυτή της παρακολούθησης της σκηνής των σαλαφιστών και, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, στο πλαίσιο της παρακολούθησης οι μυστικές υπηρεσίες μπορούν να ελέγξουν συναντήσεις, ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ακόμη και τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ήδη το περασμένο Φθινόπωρο η Υπηρεσία σε εμπιστευτικό της έγγραφο είχε επισημάνει ότι αν και οι ομάδες των αρνητών της πανδημίας δεν διέθεταν οργανωμένη πλατφόρμα, υπήρχε η υποψία για έναν «νέας μορφής εξτρεμισμό».

Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ δήλωσε ότι έχει αυξηθεί σημαντικά η χρήση βίας στους κύκλους των αρνητών της πανδημίας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να χαρακτηρίσει αυτή τη σκηνή «αντικείμενο παρακολούθησης και σε επίπεδο προστασίας του Συντάγματος».

Πηγή: iefimerida.gr   

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Κάποιος να μας προστατέψει από τους… προστάτες!!! Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι ο κορονοϊός, αλλά η ΧΡΉΣΗ του για περάσουν τα όποια μέτρα..

Η κατάσταση χοντραίνει… το σύστημα δείχνει τον πραγματικό του στόχο… φιμώνει κάθε φωνή που εγείρει ενστάσεις, σκεπτικισμό και ζητάει περισσότερα δεδομένα. Όποιος θέτει ερωτήματα στιγματίζεται ως δήθεν αρνητής..

Η ιστορία και η εξέλιξή της έχει χτιστεί από όσους ΤΌΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΑΝ ό,τι επικρατούσε έως τότε… Ποιός θα τολμήσει να πει τώρα… κι όμως ΓΥΡΊΖΕΙ;

Πλέον έχει πάει σε άλλο επίπεδο το ζήτημα και εύχομαι οι ΜΗ αρνητές να το καταλάβουν όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί δεν θα αργήσει η ημέρα που θα διαφωνήσουν και οι ίδιοι σε κάτι και τότε είναι που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ΊΔΙΟ σύστημα που σήμερα χτίζεται και συντηρείται στις πλάτες τους!!

Κι όπως έλεγε ο Ιονέσκο: Κάθε πολίτης οφείλει να προσφέρει στον συνάνθρωπό του: να τον επιτηρήσει ή να του κλείσει τα μάτια. Το σύνθημά μας είναι, «Θάψε τον πλησίον σου, μπορείς!»: Οποιαδήποτε ομοιότης με πραγματικά γεγονότα είναι εντελώς συμπτωματική 

Ισχύει και για τους αρνητές της… πείνας; Αν την αρνηθούμε, δεν θα πεινάσουμε δηλαδή; Η διαχείριση της πανδημίας φέρνει δραματικές αυξήσεις στα τρόφιμα-Φόβοι για έξαρση της πείνας  

Πως ξεχωρίζουμε τον επιστήμονα, από τον επιστήμονα; Κατά το δοκούν και την βόλεψή μας; Γιατί πολλοί γιατροί διαφωνούν με τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας 

Κι αυτοί, αρνητές; Ιατροδικαστές αμφισβητούν ανοιχτά τον αριθμό των νεκρών από Covid-19

Κι αυτός αρνητής, αλλά μετά την διαφοροποίησή του όσον αφορά τα μέτρα, πριν ήταν ένας ευυπόληπτος Ανώτατος Δικαστής J.Sumption: Για covid-19, τα καταστροφικά lockdown και την ηθικά αποδεκτή πολιτική ανυπακοής 

COVID-19: Τα ψευτοδιλήμματα, η λογική, η επιστήμη, οι παραλογισμοί, οι φανατικοί και η συμμόρφωση της αγέλης 

Κοροναϊός: Δεν είναι Νέος ιός-Το παραμύθι των ασυμπτωματικών και της έλλειψης Ανοσίας

Η φίμωση σε λίγο ΔΕΝ θα έχει τέλος: Μεταρρύθμιση «Πνευματικών Δικαιωμάτων»-Το τέλος της ιδιωτικότητας και της ελευθερίας του λόγου;