Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ώστε συνελήφθη ο πουστράκος.Είναι κάτι που το περιμέναμε και σας το είχαμε πει ΕΔΩ : " Όσο για τον πουστράκο ... Ο Μένιος νόμιζε....Δεν ρώτησε
Μένιο καλά ξεμπερδέματα τώρα με την Εισαγγελία και καλού κακού ετοίμασε σακ βουαγιαζ..έπρεπε να το περιμένει
ότι εκεί θα καταλήξει η υπόθεση από την στιγμή που ο Μένιος καρφώθηκε και ουσιαστικά αυτοπυρπολήθηκε από την αλαζονεία του Ο "χρήσιμος" που μέσα σε ένα βράδυ έγινε "άχρηστος" και που θα θυσιαστεί για να εκτονωθεί το πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε .Θα μάθει πως λειτουργεί το πράγμα αλλά με τον δύσκολο τρόπο.Τελειωμένος είναι και οι άσοι που νομίζει ότι έχει θα αποδειχθούν δυάρια Έχουν  μαζευτεί πολλά σε δύο έτη κυβέρνησης της ΝΔ Κάποιος θα πρέπει να πληρώσει γι όλα Και βρέθηκε το θύμα Εθελοντής μάλιστα. Και κάτι μου λέει ότι επειδή είχε σηκώσει ψηλά από παλιά τον αμανέ πιθανόν να του την έχουν στήσει κιόλας και να έπεσε στην παγίδα τους.".  

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ στον Μένιο....δεν μας άκουσε. Το ιστολόγιο Ζ.Ε βρίσκεται πιο μπροστά στις εξελίξεις ακόμα και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Οι δύο δράστες φέρεται να ομολόγησαν ότι ο παρουσιαστής τους πλήρωσε για να «γαζώσουν» το σπίτι του

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Πριν λίγη ώρα ο εισαγγελέας και αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο κανάλι Έψιλον όπου εργάζεται ο γνωστός παρουσιαστής. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν έρευνα στο γραφείο του και κατάσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με εντολή εισαγγελέα έγινε κατ’ οίκον έρευνα και στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη. Η έφοδος της Αστυνομίας έγινε στο σπίτι του ταυτόχρονα με τη σύλληψη του στο κανάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη του, φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό που σημειώθηκε στην οικία του, όταν ο ίδιος κατήγγειλε πριν μερικές μέρες ότι άγνωστοι «γάζωσαν» το σπίτι του με καλάσνικοφ, λίγες μέρες αφότου του είχε αφαιρεθεί η αστυνομική φύλαξη. 

Οι δύο δράστες της επίθεσης στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή, ήταν οι ίδιοι που άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών ομάδας ΔΙΑΣ μετά από καταδίωξη, στην Κηφισιά, στο ύψος της γέφυρας της Βαρυμπόμπης. Οι δράστες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές, καθώς φέρεται ότι εντοπίστηκε ένα σακίδιο το οποίο έπεσε από τη μηχανή τους, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έγινε ανάλυση του DNA που βρέθηκε στο σακίδιο και έτσι οι αρχές ταυτοποίησαν τους δράστες. Στη συνέχεια, όπως προέκυψε από την βαλλιστική εξέταση, οι κάλυκες ήταν ίδιοι με αυτούς που εντοπίστηκαν έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη.

Ομολόγησαν ότι η επίθεση ήταν σκηνοθετημένη

Κατά την ανάκρισή τους μάλιστα από τους άνδρες της αστυνομίας, οι δύο άνδρες φέρεται να ομολόγησαν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης τους είχε πληρώσει προκειμένου να «γαζώσουν» την είσοδο του σπιτιού του και το άδειο κουβούκλιο.

Δείτε τη στιγμή που ο ένας από τους δράστες πυροβολεί με το καλάσνικοφ:


 

 ΠΗΓΗ

 https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/04/blog-post_558.html?showComment=1619581595722#c7729111503178903754