Τρίτη, Απριλίου 27

Οι δέκα δημοφιλέστερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscar

Οι δέκα δημοφιλέστερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscar

Σε λίγες ώρες θα παρακολουθήσουμε την 93η τελετή απονομής των βραβείων Oscar, και η Google έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τους σταρ που οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί συγκέντρωσαν τις περισσότερες αναζητήσεις.

Οι αναζητήσεις συμπεριλαμβάνουν τα έτη από το 2004 μέχρι και το 2020 και η διάσημη σταρ που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι η Jennifer Lawrence.

Η Αμερικανίδα σταρ έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ το 2011 μ' ένα κόκκινο φόρεμα Calvin Klein. Την επόμενη χρονιά ο οίκος Dior την έχρισε ambassador του κι από τότε η ηθοποιός εμφανίζεται με δημιουργίες του. Να υπενθυμίσουμε πώς η γνωστή ηθοποιός παρέλαβε το πρώτο της Oscar, για την ερμηνεία της στην ταινία Silver Linings Playbook, το 2013, φορώντας δημιουργία του ίδιου οίκου.

Δεύτερη στις αναζητήσεις βρίσκεται η Lady Gaga που δίνει σταθερά το παρών στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ την τελευταία δεκαετία. Η κορυφαία της στιγμή, βεβαίως, ήταν το 2019 όταν κέρδισε το βραβείο για το τραγούδι «A Star Is Born» από την ομώνυμη ταινία, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Bradley Cooper. H τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια custom δημιουργία του οίκου Alexander McQueen σε μαύρο χρώμα, ενώ φορούσε ως κόσμημα το θρυλικό «κίτρινο διαμάντι» του οίκου «Tiffany & Co» το οποίο είχε φορέσει στο παρελθόν και η Audrey Hepburn σε δημόσια εμφάνισή της.

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται η Angelina Jolie με το περίφημο βελούδινο μαύρο φόρεμα Versace με το βαθύ σκίσιμο στο πλάι και στην 4η θέση η Jennifer Lopez. Τη λίστα συμπληρώνουν οι εμφανίσεις των Billy Porter, Charlize Theron, Anne Hathaway κ.ά.

Ο Billy Porter με δημιουργία Christian Siriano στα Όσκαρ 2019.

Ο Ryan Seacrest στα Όσκαρ 2019.

Η Charlize Theron με φόρεμα Gucci στα Όσκαρ 2004.


Η Anne Hathaway με φόρεμα Prada στα Όσκαρ 2013.


Ο Leonardo DiCaprio με κοστούμι Giorgio Armani στα Όσκαρ 2020.

  govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .