Τρίτη, Απριλίου 27

Ε.Φιλίνη: «Δέχομαι πολύ συχνά φλερτ από νεότερους – Τα πάω πολύ καλά με την νεολαία»

elenifilini-5

Η Ελένη Φιλίνη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις φορές που κινδύνευσε να πεθάνει, για την οικονομική καταστροφή του πατέρα της, αλλά και για το αν δέχεται φλερτ από νεότερους άνδρες.

Είναι αλήθεια ότι κινδύνευσες δύο φορές να πεθάνεις;

«Ακριβώς, δύο φορές κινδύνεψα να πεθάνω, ήμουν πολύ σοβαρά. Έχω «χάσει» πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου, ενώ βρισκόμουν σε μικρή ηλικία. Κάποιοι φτάνουν σε μεγάλη ηλικία και δεν έχουν «χάσει» κανέναν. Παππούδες και γιαγιάδες τους είχα «χάσει» μέχρι τα 7 μου, όλους. Μου είχε μείνει μόνο μια γιαγιά, που την «έχασα» στα 17 μου».
Ο πατέρας σου αντιμετώπισε οικονομική καταστροφή;
«Έπαθε οικονομική καταστροφή, και αυτό ήταν κάτι που με ωρίμασε. Για τον λόγο αυτό έφυγε, πήγε στο εξωτερικό, στον Παναμά. Ήμουν παιδάκι τότε. Μεγάλωσα από μικρή με προβλήματα. Ο μπαμπάς μου ήταν επιχειρηματίας, είχε μαγαζιά στην Κόρινθο, εστιατόρια. Ο αδερφός του ήταν στον Παναμά, ο θείος μου μαζί με τα ξαδέλφια μου. Αυτό συνέβη στην πιο τρυφερή ηλικία μου, 7-8 χρονών. Ερχόταν κάθε 2 χρόνια, όποτε μπορούσε. Αυτό με ωρίμασε, δεν ήμουν το παιδί που τα είχα όλα «λυμένα». Μου έλειψε ο πατέρας, δεν ήταν όπως ήθελα εγώ να ήταν».

Δέχεσαι φλερτ από νεότερους άντρες;

«Ναι φυσικά, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Μην ξεχνάς ότι σε πολλούς ήμουν η φαντασίωση τους. Έχουν μεγαλώσει μαζί μου. Γενικά τα πάω πολύ καλά με τη νεολαία».

Ποιο είναι το μυστικό της νεότητας σου πιστεύεις; Όλοι λένε ότι η Ελένη Φιλίνη είναι αγέραστη…

«Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω. Κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο που είχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κάνει καταχρήσεις και κραιπάλες στη ζωή μου. Στα μπουζούκια που πήγαινα, έφευγα στο πρώτο πρόγραμμα. Δεν είμαι του ξενυχτιού γενικά».

Τι ετοιμάζεις, όταν με το καλό ανοίξουν τα θέατρα και οι μουσικές σκηνές;

«Δεν μπορώ να σου πω τίποτα με σιγουριά. Λογικά θα κάνω παραστάσεις το καλοκαίρι, όπως επίσης και κάποιες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές. Είμαστε όμως σε αναμονή, είπε στο Χάι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .