Δευτέρα, Απριλίου 26

Συνελήφθη “serial killer” με Covid-19 που μόλυνε επίτηδες 22 άτομα

Θα σας μολύνω όλους με κοροναϊό

Δεν σταμάτησε να πηγαίνει επίτηδες στη δουλειά του αλλά και στο γυμναστήριο της περιοχής

Αυτός ο τύπος ανθρώπου κυκλοφορεί ανάμεσά μας και στην Αθήνα. Παντού στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο όσοι συμμετέχουν στα κοροναπάρτυ. Είναι όλοι εκείνοι που κυκλοφορούν επιδεικτικά χωρίς μάσκα ή με τη μάσκα κατεβασμένη.

Στη πραγματικότητα πρόκειται για serial killers του κοροναιού.

Ένας άνδρας στη Μαγιόρκα της Ισπανίας κυκλοφορούσε προκλητικά παντού παρότι είχε έντονα τα σημάδια του κοροναιού.
Αποτέλεσμα να μολύνει άλλα 22 άτομα στη δουλειά του αλλά και στο γυμναστήριο.

Αξιωματούχοι στο νησί της Ισπανίας άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση στα τέλη Ιανουαρίου μετά από ξέσπασμα των κρουσμάτων στην πόλη Manacor.

Η αρχική αναφορά ήταν  ότι ένας υπάλληλος «μολύνθηκε αλλά έκρυψε την ασθένειά του», ανέφερε δήλωση το Σάββατο.
Μέρες πριν από την ανίχνευση της επιδημίας, άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα προκαλώντας ανησυχία στους συναδέλφους του, αλλά δεν ήθελε να πάει σπίτι.

Στο τέλος της ημέρας, πήγε για ένα τεστ PCR αλλά δεν περίμενε το αποτέλεσμα, επιστρέφοντας την επόμενη μέρα στη δουλειά του και επίσης πήγε στο τοπικό γυμναστήριο του.

Στη δουλειά, τόσο ο διευθυντής όσο και το προσωπικό επέμειναν να πάει σπίτι γιατί μπορούσε να τους μολύνει όλους, λέγοντας αργότερα στην αστυνομία ότι είχε  πάνω από 40C πυρετό.

Όμως τους αγνόησε και πέρασε την ημέρα περπατώντας γύρω από το χώρο εργασίας του, κατεβάζοντας σκόπιμα τη μάσκα του όταν έβηχε λέγοντας: «Θα σας μολύνω όλους με κοροναϊό»

“I’m going to infect you all with coronavirus”

Όταν το αποτέλεσμα PCR που ήρθε στο τέλος της ημέρας, ήταν θετικό, προκέλεσε τεράστια ανησυχία στους συναδέλφους του που έσπευσαν να κάνουν test.

Πέντε από αυτούς ήταν θετικοί και μόλυνα με τη σειρά τους αρκετά από τα μέλη της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένων τριών μωρών ενός έτους.

Στο γυμναστήριο, τρία άτομα που είχαν άμεση επαφή μαζί του μολύνθηκαν επίσης και μετέδωσαν τον ιό στα μέλη της οικογένειάς τους.

Η αστυνομία είπε ότι οι ενέργειές του είχαν ως αποτέλεσμα συνολικά 22 μολύνσεις, αν και καμία δεν απαιτούσε νοσοκομειακή περίθαλψη. Ο άνδρας συνελήφθη λόγω υποψίας επίθεσης.

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/ektakto-gt-synelifthi-quot-serial-killer-quot-me-covid-19-poy-molyne-epitides-22-atoma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .