Πέμπτη, Απριλίου 22

Αλλοδαποί «σαρώνουν» τα Ελληνικά νησιά! Συνελήφθη ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ! «Έγκλημα» οι ανοιχτές δομές, vid

 Συνελήφθη ένας 43χρονος Αιγύπτιος στην Κω!

Κατηγορείται για κατασκοπεία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν ύποπτα βίντεο.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκε το κινητό του, ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκε βίντεο από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Κω.

Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες.

Ο 43χρονος εμπλέκεται και σε δεύτερη υπόθεση, καθώς τη Δευτέρα εντοπίστηκε να διακινεί παράνομα δύο γυναίκες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.) εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε παράνομα μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα και αφού αρχικά διέμεναν στην Κω, έπειτα με πλαστά έγγραφα προωθούνταν στην ενδοχώρα. Ο 43χρονος εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας να συνοδεύει μία 23χρονη και μία 27χρονη σε στάση ταξί εντός της πόλεως. Οι δύο νεαρές συνελήφθησαν έξω από τον αερολιμένα της Κω, καθώς κατά τον έλεγχο υπέδειξαν αμφιβόλου γνησιότητας ταξιδιωτικά έγγραφα.



Ως εκ τούτου, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Κω προχώρησαν στην σύλληψη του 43χρονου για παράβαση του ν. 4251/2014 (Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις), πλαστογραφία και κατασκοπεία.



Την ίδια ώρα η βιασύνη για την δημιουργία των νέων κέντρων- οικισμών παράνομων μεταναστών προκαλεί έντονο προβληματισμό στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών όπου αυτά θα εγκατασταθούν, κυρίως λόγω του τρόπου λειτουργίας τους.

Δηλαδή το γεγονός ότι, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Ν.Δ., θα είναι ανοιχτές δομές που θα έχουν απλώς εντός τους κάποια «κλειστά μέρη», όπου θα περιορίζονται οι παραβατικοί, αυτοί των οποίων οι αιτήσεις ασύλου έχουν απορριφθεί, αλλά και άλλοι.

Μέσα σε αυτούς τους οικισμούς δεν θα δρουν απλά κατάσκοποι, προσποιούμενοι τους οικογενειάρχες, αλλά δεν αποκλείεται να ξεσηκώσουν κόσμο κατά του ντόπιου πληθυσμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .