Δευτέρα, Μαΐου 31

Η Κίνα με πληθυσμό 1,5 δις έχει μόνο 4.636 θανάτους. Ποιο εμβόλιο επιλέγουν οι έξυπνα σκεπτόμενοι επιχειρηματίες απ΄όλο το κόσμο;

Για να μην σκουριάζει το μυαλό

Ένας άνθρωπος παρέσυρε μία παγκόσμια κοινότητα στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Αποτέλεσμα έχασαν τη ζωή τους 80.000.000 άνθρωποι.

Ήταν αρκετός ένας Χίτλερ. ΕΝΑΣ. Ένας άνθρωπος παρέσυρε μία παγκόσμια κοινότητα στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Έπεισε εκατομμύρια Γερμανούς στρατιώτες να τον ακολουθήσουν. Αποτέλεσμα έχασαν τη ζωή τους 80.000.000 άνθρωποι.

Από τον Bασίλη Μπόνιο

Αυτός υπήρξε ο απολογισμός του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου σε ανθρώπινες απώλειες.

Αρκούσε ΕΝΑΣ ψυχάκιας. Πάμε παρακάτω. Πίσω από την πανδημία που ζούμε επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. ΕΝΑΣ ψυχάκιας βρίσκεται πίσω από το Εγκλημα κατά της Ανθρωπότητας που βιώνουμε σήμερα.

ΕΝΑΣ ψυχάκιας του οποίου ο νοσηρός χαρακτήρας επιχείρησε να καμουφλαρισθεί μέσα από το πολύ καλά φιλοτεχνημένο προφίλ του όλα αυτά τα χρόνια. Ώσπου αυτή η εικόνα άρχισε να ραγίζει και σιγά σιγά η ανθρωπότητα ανακαλύπτει τη νοσηρή προσωπικότητά του.

Αυτός ο ΕΝΑΣ ήταν που παρακινούσε και ενθάρρυνε σχεδόν δημοσίως την παρασκευή ενός ιού με τέτοια χαρακτηριστικά που αποκαλύπτουν ότι προέρχεται από σατανικό ανθρώπινο μυαλό και χέρι με το άλλοθι των χορηγουμένων και από τη Δύση και τις ΗΠΑ πειραμάτων Gain-of-Function (GoF).

Η μόνη επιλογή του Παγκόσμιου Χωριού είναι να οδηγήσει αυτόν τον ΕΝΑΝ στη Δικαιοσύνη για το Έγκλημα Κατά της Ανθρωπότητας.

Οσο αφορά τα εμβόλια τώρα μάς κάνει εντύπωση ότι η Κίνα, χώρα προέλευσης του εργαστηριακού ιού COVID-19 έχει ελάχιστα θύματα σε σχέση με το πληθυσμό της. Κι αυτό παρότι ο ιός ξεκίνησε από αυτή εδώ τη χώρα.

Πως είναι δυνατόν η χώρα που γέννησε τον ιό, η χώρα του 1,5 δις ανθρώπων σε πληθυσμό να έχει μόλις 4.636 θανάτους και η Ελλάδα των 10 εκατ. να κοντεύει τους 13.000;

Δείτε τι γίνεται στη Ινδία για παράδειγμα με επίσης πληθυσμό που κοντεύει το 1,5 δις, μεγάλη παγκόσμια δύναμη επίσης με κορυφαίους επιστήμονες ανά το κόσμο, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Είναι απλές σκέψεις που δεν περιμένουμε να τις κάνει ο όχλος των social media.

Τα εμβόλια mRNA τώρα, δεν έχουν δοκιμασθεί με επιτυχία ποτέ άλλοτε στο σύντομο παρελθόν τους.

Πέντε-έξι χρόνια τα παλεύουν χωρίς αποτέλεσμα γιατί προκαλούσαν βλάβη σε άλλα όργανα του σώματος όπως απεκάλυψε ο έγκυρος ιστότοπος STATNEWS και δημοσίευσε το The Clockwork Orange Times.

To επιχείρημα ότι το Ισραήλ κατάφερε εμβολιάζοντας το πληθυσμό του να έχει απώλειες 6.406 ανθρώπων έχει την εξήγησή του: To Ισραήλ είναι ερμητικά κλειστή χώρα από τον Μάρτιο του 2020. Εως τις 23 Μαίου του 2021 ελάχιστες ήταν οι εξαιρέσεις των ανθρώπων που μπήκαν στη χώρα χωρίς ισραηλινό διαβατήριο.

Μόλις στις 23 Μαίου άνοιξε τα σύνορά του σε group εμβολιασμένων τουριστών με πρόθεση τον Ιούλιο να επιτρέψει την είσοδο και σε κατά μόνας τουρίστες που έχουν εμβολιασθεί. Μόνο τότε θα δούμε εάν και πως δουλεύει το εμβόλιο της PFIZER/BIONTECH στο Ισραήλ και όσο για τις παρενέργειές του καθώς θα πλησιάζει ο ένας ή δύο χρόνια από τον εμβολιασμό των ανθρώπων που ευχόμαστε σε όλο το κόσμο να είναι υγιείς και το εμβόλια mRNA να αποδειχθούν πραγματική επανάσταση για την Ιατρική Επιστήμη και όχι όλεθρος για την ανθρωπότητα.

Σήμερα 28 Μαίου 2021 κυκλοφόρησε σε διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ μια μελέτη που θέλει το κινέζικο εμβόλιο CoronaVAC το πιο αποτελεσματικό και με ελάχιστες παρενέργειες (ως σχεδόν παραδοσιακό) για την COVID-19.

Kαι είναι λογικό να συμβαίνει αυτό μια και από το εργαστήριο αυτής εδώ της χώρας ξεκίνησε η κόλαση της πανδημίας για την ανθρωπότητα. Ηταν απλό για την κομμουνιστική κυβέρνηση της Κίνας να φωνάξει την γνωστή batwoman επιστήμονα η οποία ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά του χειροποίητου ιού με αποτέλεσμα οι Κινέζοι να πάρουν έγκαιρα τα μέτρα τους για τη μη μετάδοση του ιού και να παρασκευάσουν και το πιο αποτελεσματικό και ίσως το πιο ακίνδυνο εμβόλιο.

Ένα εμβόλιο που για τους λόγους που προαναφέραμε επιλέγουν να κάνουν όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες απ΄όλο το κόσμο, ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες.

Υ.Γ> Το The Clockwork Orange Times  γράφει Ιστορία…

Υ.Γ. 2>

Το κινεζικό εμβόλιο CoronaVac για την COVID-19 μειώνει τη θνητότητα της νόσου κατά 97%, ενώ αυτό της αμερικανογερμανικής κοινοπραξίας Pfizer/BioNTech κατά 80%, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα μελέτης που διενεργήθηκε στην Ουρουγουάη, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν την Πέμπτη.

«Η μείωση της θνητότητας της COVID-19, πάνω από 14 ημέρες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου, είναι 97% για το CoronaVac και 80% για αυτό της Pfizer», σύμφωνα με τη μελέτη αυτή που διενεργήθηκε για λογαριασμό του υπουργείου Υγείας της Ουρουγουάης στον πληθυσμό της χώρας της Λατινικής Αμερικής νωρίτερα φέτος.

Κατά τα στοιχεία της έρευνας, από τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που ανοσοποιήθηκαν με το CoronaVac ως την 25η Μαΐου (712.716), οι 5.360 διαγνώστηκε πως μολύνθηκαν από τον νέο κοροναϊό. Από αυτούς, οι 19 χρειάστηκε να νοσηλευθούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) και οι 6 απεβίωσαν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από το σύνολο των ανθρώπων που ανοσοποιήθηκαν με το προϊόν της Pfizer ως την ίδια ημερομηνία (149.329), οι 691 παρουσίασαν συμπτώματα της COVID-19, μόνο ένας χρειάστηκε να εισαχθεί σε ΜΕΘ, ωστόσο 8 απεβίωσαν.

Στη μελέτη διευκρινίζεται πως σε όλες τις περιπτώσεις, επρόκειτο για ανθρώπους άνω των 80 ετών.

Με βάση τα στοιχεία της μελέτης, η μείωση των κρουσμάτων του SARS-CoV-2 μεταξύ των ανθρώπων που ανοσοποιήθηκαν με το CoronaVac έφθασε το 57%, ενώ μεταξύ όσων έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer έφθασε το 75%.

Για όσους εισήχθησαν σε ΜΕΘ, διαπιστώθηκε ότι το CoronaVac ήταν κατά 95% αποτελεσματικό στην αποτροπή του θανάτου και το εμβόλιο της Pfizer κατά 99% αποτελεσματικό.

Οι συντάκτες της μελέτης επισημαίνουν πως τα στοιχεία αυτά είναι προκαταρκτικά και «πρέπει να ερμηνευθούν με σύνεση, διότι δεν παίρνουν υπόψη την ηλικία, τα υποκείμενα νοσήματα και τις ομάδες με τη μεγαλύτερη έκθεση» στον ιό, πρωτίστως τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Λεπτομερέστερα στατιστικά στοιχεία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα αργότερα.

Στην Ουρουγουάη των 3,5 εκατομμυρίων κατοίκων ουδέποτε επιβλήθηκε lockdown από τις αρχές, με το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας να συνεχίζεται κανονικά. Η κυβέρνηση του συντηρητικού προέδρου Λουίς Λακάγιε Που αποφάσισε να βασιστεί στον εμβολιασμό, που προχωρά με σταθερό ρυθμό αφότου ξεκίνησε την 1η Μαρτίου. Μέχρι εδώ, το 47% του πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, το 28% και τη δεύτερη.

 https://kourdistoportocali.com/read-this/i-kina-me-plithysmo-1-5-dis-echei-mono-4-636-thanatoys-epicheirimaties-apo-olo-to-kosmo-speydoyn-na-kanoyn-to-emvolio-tis-choras-proeleysis-toy-ioy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .