Δευτέρα, Μαΐου 3

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΜΩΡΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER! ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Καταγραφή

Οι εταιρείες ξεκίνησαν γύρω στα μέσα Μαρτίου κλινικές δοκιμές σε περισσότερα από 10.000 παιδιά! Ποιοι γονείς έδωσαν τη συγκατάθεση τους για 2 ετών μωρό;

Ένα μωρό δύο ετών πέθανε εντός έξι ημερών από τη δεύτερη λήψη του εμβολίου Pfizer COVID-19 στις τρέχουσες πειραματικές κλινικές δοκιμές σε περισσότερα από 10.000 παιδιά κάτω των 5 έως 11 ετών.

ΒΒΒΒ ΜΜΜΜΜΜΜ

Η Pfizer και η Moderna υποβάλλουν σε κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια mRNA τους σε περισσότερα από 10.000 παιδιά ηλικίας έως έξι μηνών. Οι δοκιμές αυτών των εμβολίων ξεκίνησαν στα μέσα Μαρτίου.

Η Moderna αναφέρεται στη μελέτη της ως KidCOVE . Τα παιδιά χρησιμοποιούνται επίσης ως ινδικό χοιρίδιο από τους Johnson και Johnson και AstraZeneca.

Εν τω μεταξύ, είναι πιθανό οι γονείς αυτών των παιδιών να μην γνωρίζουν αυτά τα γεγονότα.

Η Michelle Lynam είναι η σημερινή Dr. United States of America , αναισθησιολόγος στο Midlothian της Βιρτζίνια. Δημοσιεύει βίντεο στο Facebook που γλιστρούν πάνω από πειραματικές λήψεις. Υποβάλλει επίσης τα παιδιά της σε αυτές τις πειραματικές λήψεις.

Η Lynam κατέγραψε τις δύο εφηβικές της κόρες για κλινικές δοκιμές της Pfizer. Έγραψε την εξάχρονη κόρη της για κλινική δοκιμή της Moderna.

Οι κλινικοί ερευνητικοί εταίροι στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια διευκολύνουν τη δοκιμή πειραματόζωων παιδιών από τη Moderna στην πολιτεία.

Υπάρχει πολύ χαμηλή πιθανότητα οι άνθρωποι να γνωρίζουν για τυχόν αρνητικά αποτελέσματα αυτών των δοκιμών. Ωστόσο, το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS) παρέχει μια εικόνα για τις επιπτώσεις των πειραματικών λήψεων mRNA σε αυτά τα παιδιά.

Ένα 2χρονο κορίτσι έλαβε τη δεύτερη πειραματική δόση του εμβολίου mRNA στις 25 Φεβρουαρίου . Προφανώς ανέπτυξε κάποια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια την 1η Μαρτίου. Το μωρό πέθανε στις 3 Μαρτίου. Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες. (Αν το link δεν ανοίγει κατευθείαν στη καρτέλα, κάντε αναζήτηση και στο πεδίο “show VAERS ID” βάλτε το ID του άτυχου μωρού 1074247)

Τα mainstream media σιωπούν σε αυτό το ζήτημα, όπως και το CDC. Το περιστατικό θα πρέπει να διερευνηθεί αμέσως από το CDC.

Το μωρό είχε νοσηλευτεί για 17 ημέρες ή από τις 14 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον VAERS. Έτσι το μωρό ήταν ίσως άρρωστο από την πρώτη βολή. Ωστόσο, κάποιος έκανε το δεύτερο πλάνο.

Επιπλέον, δεν επιτρέπονται πειραματικές λήψεις για χρήση σε μωρά και παιδιά κάτω των 16 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακόμα και η δική τους προώθηση λέει ότι οι δοκιμές εμβολιασμού ήταν για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών. Λοιπόν, πώς μπορεί να εμβολιαστεί ένα 2χρονο μωρό;

ellinikiafipnisis.blogspot.com

 https://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .