Τετάρτη, Μαΐου 26

Ζιζέλ Μπούντχεν: Κλείνοντας τα 40 νιώθω καλύτερα από ποτέ

zizel

Η Βραζιλιάνα καλλονή δηλώνει ότι είναι εξοικειωμένη με το χρόνο που περνά

Στα 40 αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν δεν διστάζει να δηλώσει ότι είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της. Αφότου έσβησε 40 κεράκια, νιώθει καλύτερα απ΄ότι στα 30. Η καλλονή που έκανε θραύση στη πασαρέλα την δεκαετία του 90, δηλώνει ότι είναι εξοικειωμένη με το χρόνο που περνά.

«Μπορώ να σας πω ότι τώρα νιώθω καλύτερα απ' ότι στα 30», υποστήριξε η Ζιζέλ, η οποία πρόκειται, τον επόμενο Ιούλιο, να κλείσει τα 41. «Νομίζω ότι αυτή η δεκαετία θα είναι καταπληκτική», πρόσθεσε στον δημοσιογράφο Φιλίπ Πικαρντί, μαζί με τον οποίο παρουσίασε μια εκπομπή στο YouTube, για λογαριασμό του διάσημου γαλλικού οίκου «Dior».

Η καλλίπυγη Μπούντχεν παραδέχτηκε ότι η «η δεκαετία της ζωής της ανάμεσα στα 20 και τα 30 ήταν πιο ζόρικη, δεν θα πω ψέματα». «Από τα 30 και μετά», όπως η ίδια υποστηρίζει, «είχε αρχίσει να έχει μια σταθερότητα σε κάποια πράγματα. Τώρα, στα 40, είμαι έτοιμη να πω: "Φύγαμε!"». Σε ό,τι αφορά την περιποίηση του εαυτού της, υποστηρίζει ότι επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην περιοχή των ματιών.

«Όσο μεγαλώνω, παρατηρώ ότι αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο, η περιποίηση των ματιών μου», είπε το μοντέλο. «Έτσι και αλλιώς, ανέκαθεν προσπαθούσα να κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια. Να στείλω μέσα από τα μάτια μου θετική ενέργεια στον άλλο. Πιστεύω στην δύναμη του βλέμματος και των ματιών», υπογράμμισε η καλλονή.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ασκείται τακτικά και κάνει διαλογισμό ανεβάζοντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στα social media. «Ο διαλογισμός με βοήθησε να βρω δύναμη και ισορροπία σε μερικές από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου», υποστηρίζει.


Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .