Τετάρτη, Μαΐου 26

Giorgia Soleri: Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Damiano David

Giorgia Soleri: Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Damiano David

Τον τίτλο του απόλυτου φαβορί δικαίωσε η Ιταλία στον τελικό της Eurovision 2021, καθώς αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια, συγκεντρώνοντας στη συνδυαστική ψηφοφορία επιτροπών και κοινού με 524 βαθμούς.

Οι Maneskin με το «Zitti E Buoni» ρόκαραν μέχρι τελικής πτώσεως στη σκηνή του Rotterdam Ahoy και πήραν την πρωτιά, αφήνοντας πίσω τους την Ελβετία, τη Γαλλία και τη Μάλτα.

Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David όχι μόνο ξεσήκωσε με τη φωνή του τους fans του ευρωπαϊκού διαγωνισμού, αλλά έκλεψε και τις καρδίες όλων των γυναικών στην Ευρώπη.

Ωστόσο η δίκη του καρδιά ανήκει μόνο σε μια και αυτή δεν είναι άλλη από την Giorgia Soleri, με την οποία  είναι αρραβωνιασμένος τα τελευταία χρόνια.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, όταν οι Maneskin άρχισαν να κάνουν γνωστό το όνομά τους στο κοινό της Ιταλίας μέσω της συμμετοχής τους στο X- Factor της χώρας.

Η Giorgia είναι 25 ετών και ζει στη Ρώμη, όπου εργάζεται ως μοντέλο και influencer. Στο instagram έχει περισσότερους από 150 χιλιάδες ακόλουθους και μέσα από το προφίλ της στηρίζει ενεργά τον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Η Giorgia Soleri έχει αδυναμία στη μαμά της και στο σώμα της έχει πολλά τατουάζ, το καθένα με ένα ιδιαίτερο νόημα.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .