Στη σύγχρονη εποχή, το Instagram έχει γίνει ένα χρήσιμο επαγγελματικό εργαλείο και μάλιστα celebrities σε όλο τον κόσμο κερδίζουν τεράστια ποσά για κάθε τους ανάρτηση. Πέρα από εμπορικές συμφωνίες όμως, οι χρήστες του ανεβάζουν και προσωπικές τους στιγμές καθώς είναι ένας τρόπος για να επικοινωνήσουν με τους θαυμαστές τους ή για να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους. Η Σμαράγδα Καρύδη είναι από αυτούς που απολαμβάνει αυτή τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και βρίσκει κάθε φορά έναν έξυπνο τρόπο να περάσει το μήνυμά της.

Θα μπορούσαμε σίγουρα να της δώσουμε ένα βραβείο για τις φωτογραφίες που ανεβάζει αφού σε όλες χρησιμοποιεί τη φαντασία και το χιούμορ της. Σε αρκετές από αυτές συμπρωταγωνιστεί και ο τετράποδος φίλος της, ο Γιάννης, που έχει φυσικά και τον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Για του λόγου του ασφαλές, συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 φορές που η Σμαράγδα Καρύδη τράβηξε κάποιες από τις πιο έξυπνες φωτογραφίες στο Instagram. Ξεκινήσαμε με την πιο πρόσφατη που φαίνεται να ποζάρει πάνω σε έναν πάγκο με καρπούζια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below