Καβάλα: Έτοιμα τα beach bars στους Αμμόλοφους – Ανύπαρκτοι οι τουρίστες

Καβάλα: Έτοιμα τα beach bars στους Αμμόλοφους – Ανύπαρκτοι οι τουρίστες

Ο ελληνικός τουρισμός άνοιξε τα πανιά του και επίσημα από την περασμένη Παρασκευή 14 Μαΐου, ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι εξωτικές παραλίες των Αμμόλοφων Καβάλας σε συνδυασμό με τις ικανοποιητικές θερμοκρασίες για την εποχή, δεν φαίνεται να προκάλεσαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κόσμου.

Όπως μεταδίδει το GrTimes, η περιοχή των Αμμόλοφων, η οποία ανήκει στη δημοτική ενότητα της Νέας Περάμου, του Δήμου Παγγαίου, διαθέτει 13 beach bars, που κάθε χρόνο, υπό κανονικές συνθήκες παρατηρείται το αδιαχώρητο, και κυρίως τα Σαββατοκύριακα προσελκύοντας τουρίστες αλλά και Έλληνες που είναι νούμερο δυο σε επισκεψιμότητα, μετά τους Βούλγαρους, ενώ ακολουθούν οι Ρουμάνοι και οι Σέρβοι.

«Τα beach bars έχουν ανοίξει, αλλά μέχρι στιγμής δουλεύουν με τον τοπικό πληθυσμό» αναφέρει στο GRTimes.gr η αντιδήμαρχος Τουρισμού δήμου Παγγαίου Ελένη Μπενή εξηγώντας ότι η φετινή σεζόν θα χαρακτηριστεί από κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Όπως πληροφορείται το GRTimes.gr, κρατήσεις δεν υπάρχουν, ο κόσμος είναι διστακτικός, περιμένει πρώτα να εμβολιαστεί, και όπως φαίνεται η τουριστική κίνηση θα ξεκινήσει μετά τις 15 Ιουνίου.

https://www.zougla.gr/greece/article/kavala-etima-ta-beach-bars-stous-amolofous--aniparkti-i-touristes