Τετάρτη, Μαΐου 19

Ιστορική ευθύνη του Biden απέναντι στην ανθρωπότητα ο εντοπισμός της προέλευσης του ιού

Κατασκευασμένος ο ιός της Covid-19 υποστηρίζει νέα μελέτη. Νέο Σχέδιο Marshall ζητά η WSJ

Ακόμη κι εάν εμβολιασθούμε 4 δις άνθρωποι σε όλο το κόσμο την επόμενη μέρα θα διαρρεύσουν πιο θανάσιμο ιό

“Υπάρχει μια σχεδόν συναίνεση στην άποψη ότι το σοβαρό κοροναϊό σύνδρομο οξέως αναπνευστικού συνδρόμου (SARS-CoV-2), ο αιτιολογικός παράγοντας της COVID-19, έχει φυσική ζωονοσολογική προέλευση.

Ωστόσο, πολλά χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2 που λαμβάνονται μαζί δεν εξηγούνται εύκολα από μια υπόθεση φυσικής ζωονοσογόνου προέλευσης.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Αυτά περιλαμβάνουν ένα χαμηλό ρυθμό εξέλιξης στην πρώιμη φάση της μετάδοσης, έλλειψη στοιχείων για συμβάντα ανασυνδυασμού, υψηλή προϋπάρχουσα σύνδεση με το ανθρώπινο ένζυμο μετατροπής της αγγειοτενσίνης 2 (ACE2), ένα νέο ένθετο site διάσπασης furin (FCS), μια επίπεδη περιοχή δέσμευσης γαγγλιοσίδης (GBD) της ακίδας πρωτεΐνης που έρχεται σε σύγκρουση με τα πρότυπα επιβίωσης της

αποφυγής ξενιστή που εμφανίζονται από άλλους κοροναϊούς και υψηλή μιμητική πεπτιδίων ανθρώπου και ποντικού. Οι αρχικές παραδοχές έναντι της εργαστηριακής προέλευσης αντιθέτως παρέμειναν αβάσιμες. Επιπλέον, πάνω από ένα χρόνο μετά την αρχική επιδημία στο Whuan, δεν υπάρχει ακόμη σαφής ένδειξη για ζωονοσογόνο μεταφορά από ρόπαλο ή ενδιάμεσο είδος. Δεδομένης της τεράστιας κοινωνικής και οικονομικής επίδρασης αυτής της πανδημίας, ο προσδιορισμός της πραγματικής προέλευσης του SARS-CoV-2 είναι θεμελιώδης για την πρόληψη μελλοντικών εστιών. Η αναζήτηση για την προέλευση του SARS-CoV-2 πρέπει να περιλαμβάνει μια ανοιχτή και αμερόληπτη έρευνα για πιθανή εργαστηριακή προέλευση…”

Aυτή είναι η εισαγωγή σε νέα μεγάλη επιστημονική έρευνα η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα που σοκάρει: Eάν ο ιός παρακευάσθηκε σε εργαστήριο-που είναι και το πιο πιθανό-ακόμη κι εάν εμβολιασθούμε 4 δις άνθρωποι αδιαφορώντας για τις όποιες παρενέργειες των εμβολίων την επόμενη της ολοκλήρωσης του παγκόσμιου εμβολιασμού οι ίδιοι ή άλλοι επιστήμονες σε διατεταγμένη υπηρεσία θα αφήσουν ελεύθερο τον επόμενο ακόμη πιο θανάσιμο ιό!

Αυτό άλλωστε δεν προναγγέλει κάθε τόσο ο “προφήτης” Bill Gates και οι λοιποί Φιλάνθρωποι;

Το σημερινό μεγάλο στοίχημα της ανθρωπότητας είναι η επιβίωση. Πως δηλαδή δεν θα πεθάνουμε από τους εργαστηριακούς ιούς. Το να μιλάμε για αριστερά και δεξιά για φασίστες και φιλελεύθερους εάν δεν είναι αφασία στις μέρες μας είναι απλά άγνοια κινδύνου. Όταν θα τελειώνουν οι ανάσες του και δεν θα μπορείς να αναπνεύσεις είναι πολυτέλεια να σκέφτεσαι τις ιδεολογικές διαφορές με τον συνάνθρωπό σου.

Η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα ποιος ή ποιοι είναι οι δολοφόνοι της. Εάν δεν βρούμε και δεν τιμωρήσουμε (η Δικαιοσύνη) τους δράστες αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το θάνατο παθητικοί και άβουλοι. Είναι αστείο και αδιέξοδο να χωριζόμαστε σε εμβολιασθέντες και μη.

Οι μαζικοί εμβολιασμοί ταίζουν το σκοτεινό θηρίο που μας κατασπαράζει καθώς το κάνουν πιο ισχυρό και πιο ναρκισσευόμενο για το σατανικό έργο του.

Την έρευνα με τίτλο Should we discount the laboratory origin of COVID-19?, η οποία βάζει εκ νέου με ισχυρά επιστημονικά επιχειρήματα στο τραπέζι την θεωρία της εργαστηριακής παρασκευής του ιού υπογράφουν οι Rossana Segreto, Yuri Deigin, Kevin McCairn, Alejandro Sousa, Dan Sirotkin, Karl Sirotkin, Jonathan J. Couey, Adrian Jones & Daoyu Zhang.

Η έρευνα με ημερομηνία Μαρτίου 2021 δημοσιεύεται εδώ>

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ δείχνουν πανικόβλητες-η παγκόσμια κοινότητα είναι πανικόβλητη. Οι άνθρωποι φοβούνται. Τρέμουν για τους ίδιους, τα παιδιά τους, τις οικογένειές τους. Σοκαρισμένοι παρακολυθούμε τις οργανωμένες “επιλογές” μας όπως είναι η Ε.Ε., οι ΗΠΑ, οι αρμόδιοι παγκόσμιοι και κρατικοί φορείς να τρέχουν με μία σύριγγα πίσω από τους εργαστηριακούς ιούς αντί να αναζητήσουν και να τιμωρήσουν τους δράστες. Μόλις χθες κυκλοφόρησε μία νέα μελέτη τα ευρήματα της οποίας αποκαλύπτουν ότι η Covid-19 είναι αγγειακή και όχι αναπνευστική νόσος. Τα νέα ευρήματα που βοηθούν στην εξήγηση του πλήθους των φαινομενικά άσχετων επιπλοκών του κορωνοϊού υποστηρίζουν ειδικοί ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του Σαν Ντιέγκο και του Ινστιτούτου Βιολογικών Μελετών του Salk.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο ιός SARS-CoV-2 βλάπτει και επιτίθεται στο αγγειακό σύστημα σε κυτταρικό επίπεδο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τα νέα ευρήματα που βοηθούν μάλιστα στην εξήγηση του πλήθους των φαινομενικά άσχετων επιπλοκών του Covid-19 και θα μπορούσαν ενδεχομένως να επιτρέψουν την ανάπτυξη νέων θεραπειών, δημοσιεύτηκαν σε σχετική μελέτη στο αγγλικό περιοδικό Circulation Research.

Μετά και από αυτά τα ευρήματα αναμένουμε τουλάχιστο να δραστηριοποιηθεί η παγκόσμια κοινότητα αλλά και οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών στη κατεύθυνση εντοπισμού των επιστημόνων-Φραγκενστάιν.

Σύμφωνα με την μελέτη οι χαρακτηριστικές ακίδες πρωτεΐνης του SARS-CoV-2 όχι μόνο βοηθούν τον ιό να μολύνει πιθανούς ξενιστές, αλλά παίζουν επίσης βασικό ρόλο στην ίδια την ασθένεια. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί μερικοί άνθρωποι παθαίνουν εγκεφαλικά επεισόδια και γιατί άλλοι άνθρωποι έχουν προβλήματα σε άλλα μέρη του σώματος.


Την ίδια στιγμή η Wall Street Journal κινούμενη σε λάθος κατεύθυνση υποστηρίζει ότι για να σωθεί ο πλανήτης πρέπει να εμβολιαστούν τουλάχιστο ένα δις άνθρωποι και καλεί τις ΗΠΑ να αναλάβουν δράση διανέλοντας εμβόλια στις φτωχές χώρες του πλανήτη αναδεικνύοντας έτσι τον ηγετικό τους ρόλο τον οποίο υπονομεύει η αντίστοιχη διπλωματία τω εμβολίων της Κίνας. Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Κίνα κινούνται σε λάθος κατεύθυνση και ταίζουν το θηρίο. Ας δούμε τι γράφει η WSJ>

H Covid-19 εξερράγη εν μέρει επειδή το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα ήταν απαθές για την υγεία των άλλων εθνών και κάλυψε την πανδημία κατά τους αρχικούς του μήνες ψευδόμενο προς και μέσω διεθνών οργανισμών (βλέπε ΠΟΥ) δημόσιας υγείας. Τα εμβόλια που θα νικήσουν τώρα τη Covid-19 θα πρέπει επίσης να εξαπλωθούν γρήγορα σε όλο τον κόσμο, επειδή οι ΗΠΑ νοιάζονται για την υγεία των γειτόνων μας σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι αυτός ο ιός έγινε πιο θανατηφόρος λόγω της παράνοιας ενός τυραννικού συστήματος, και η σωτηρία της θεραπείας αναδύεται από την καινοτόμο δύναμη του δημοκρατικού καπιταλισμού.

Η Ουάσιγκτον έχει αργήσει να ηγηθεί στη  εμβολιαστική διπλωματία αλλά πάλι δεν είναι αργά. Η διαμόρφωση κάθε νέου προγράμματος ως «Σχέδιο Marshall» είναι η πραγματική ευκαιρία μιας γενιάς για να δείξουμε στον κόσμο πώς μοιάζει η ηγεσία των ΗΠΑ. Η Covid-19 ήρθε από την Κίνα. Τα πιο αποτελεσματικά εμβόλια κατά αυτής προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Οι Η.Π.Α. πρέπει να θέσουν ως στόχο τον εμβολιασμό περισσότερων από ένα δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ως τη Μέρα των Ευχαριστιών.

Εξετάστε όλες τις παραμέτρους ώστε να αναλάβετε αυτόν τον παγκόσμιο ηγετικό ρόλο. Αυτός ο τρομερός ιός προκάλεσε μια συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση. Ένα δεύτερο κύμα είναι η καταστροφή στην Ινδία: Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα, οι δεξαμενές οξυγόνου είναι λιγοστές και τα προσωρινά κρεματόρια αγωνίζονται να συνεχίσουν. Καθώς ο ιός διασχίζει απομακρυσμένα χωριά, σώματα ξεπλένονται στις όχθες του ποταμού Γάγγη. Ως χώρα αφιερωμένη στην αρχή ότι όλοι είμαστε ίσοι οι ΗΠΑ δεν θα γυρίσουν την πλάτη μας σε αυτούς τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά.

Τώρα οι δύο ρεαλιστικές περιπτώσεις: Πρώτον, όλα τα διαθέσιμα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν από τη φαρμακευτική βιομηχανία των ΗΠΑ – το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας, που επιταχύνθηκε από τη δημόσια-ιδιωτική επιχείρηση Warp Speed ​​- είναι μακράν τα καλύτερα στον κόσμο. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι και έθνη δεν το γνωρίζουν αυτό. Αντ ‘αυτού, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα εκμεταλλεύτηκε τα δεινά του αναπτυσσόμενου κόσμου για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα. Με το συνηθισμένο mafioso τρόπο, το Πεκίνο εξαρτά την παράδοση εμβολίων από τη διακοπή των διπλωματικών δεσμών της χώρας-βλέπε Ταϊβάν ή συμφωνώντας να χρησιμοποιήσει την Huawei – τον τεχνολογικό γίγαντα της Κίνας / γραφείο κατασκοπείας – για την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου 5G. Η Κίνα έχει χρεώσει αστρονομικές τιμές σκουπιδοεμβόλιά της-garbage vaccines.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/eftase-to-telos-tis-anthropotitas-kataskeyasmenos-o-ios-tis-covid-19-ypostirizei-nea-meleti-neo-schedio-schedio-marshall-zita-i-wsj/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .