Σάββατο, Μαΐου 15

Σύγκριση εμβολίων. Θα εκπλαγείτε βλέποντας σε πίνακα ποιο είναι πιο αποτελεσματικό;

 medlabnews.gr iatrikanea

Με το εμβολιαστικό πρόγραμμα να βρίσκεται στην κορύφωσή του και τους νέους να δίνουν το παράδειγμα κλείνοντας μέσα σε λίγες ώρες δεκάδες χιλιάδες ραντεβού, η κουβέντα για τα 3 εμβόλια και την αποτελεσματικότητά τους φουντώνει. 

Όπως ήταν λογικό ο μαζικός εμβολιασμός πυροδότησε ένα σωρό θεωρίες συνωμοσίας για τις παρενέργειες των εμβολίων. Στο στόχαστρο βρέθηκε κυρίως το εμβόλιο της AstraZeneca το οποίο κατηγορήθηκε αδίκως για πολλά. Εκτός από τις θρομβώσεις δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμφισβήτησαν ευθέως και την αποτελεσματικότητά του. 

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική. Το εμβόλιο της AstraZeneca εκτός από ασφαλές είναι και το πιο αποτελεσματικό καθώς μετά τη δεύτερη δόση προσφέρει 100% προστασία έναντι της σοβαρής  νόσου και είναι το εμβόλιο που έδωσε τα θεαματικότερα αποτελέσματα στην μείωση του κινδύνου μετάδοσης της λοίμωξης.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τη σύγκριση των τεσσάρων εμβολίων:


https://medlabgr.blogspot.com/2021/05/sygrisi-embolion-tha-ekplagite-blepontas-se-pinaka-poio-einai-pio-apotelesmatiko.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .