Τετάρτη, Μαΐου 19

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ : έκανα και τις δύο δόσεις και πλέον ανησυχώ για την πορεία της υγείας μου

dimitrios-kouvelas-apth-koronoios

«Πραγματικά διεστραμμένη προσέγγιση να θέλουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά»: Δ. Κούβελας

Μια ακόμα απόδειξη για την επικίνδυνοτητα και την προχειρότητα των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού αποτελεί και η  προτεινόμενη από τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ  μίξη των εμβολιων. Το αποτέλεσμα των όσων εμβολιαζονται είναι προδιεγραμενο, οπότε η μίξη των εμβολίων ειναι…….

Επιτέλους ο κ. Κούβελας  λέει  το αυτονόητο!!!   Είναι τόσο αλήτες κι εγκληματιες να θέλουν να εμβολιασουν παιδιά κΙ νέους με πειραματικα γενετικά σκευάσματα. Πρέπει να σταματήσει η τρέλα. Δεν έχει κανένα όφελος για τα παιδιά παρά μόνο ρισκα.Οσοναφορα το Ισραήλ που μας έχουν πρήξει οι προαγωγοί φαρμακευτικών , ο μαζικός εμβολιασμός έφερε εκθετική άνοδο και των κρουσμάτων και θανάτων μολις  άρχισε η φάση μαζικού εμβολιασμού Δεκέμβριο και ιανυυαριο .Ενώ πριν ήταν σε απόδρομη το επιδημικο κύμα. Πως έγινε άραγε αυτό εν μέσω λοκντουν ?Οι μαζικοί εμβολιασμοί με το που άρχισαν, επιδείνωσαν τη κατάσταση κι έγινε ένα πικ στη καμπύλη θανάτων παρά τις προβλέψεις .Αφού έστειλαν τόσο κόσμο στο τάφο ,  μετά έπεσε η καμπύλη. Σιγά την επιτυχία ! το ΙΔΙΟ όμως έπεσε η καμπύλη θανάτων και πάνε επίσης τέλεια και στη Σουηδία (!) που ούτε εμβολιασαν σαν το Ισραηλ ούτε κάνανε αυστηρό λοκντουν.! Στην  Ινδία το ίδιο :! ! όσο ΔΕΝ είχαν εμβόλια μέχρι τέλος Φεβρουαρίου μια χαρά πηγαίνανε οι άνθρωποι. Η επιδημία σε αποδρομη χωρίς ούτε εμβόλια ούτε τίποτα. από το κύμα του Σεπτεμβρίου μέχρι το Μάρτιο. . Ξαφνικά το Μάρτιο άρχισαν εκθετικά να αυξάνουν και θάνατοι και κρούσματα .τι έγινε ???? Άνοιξαν πλατφόρμα και μπολιαζαν μαζικά τους άνω 60 και τους ευάλωτους απο την 1 Μαρτίου. Παραμύθι της Χαλιμάς η δήθεν επιτυχία των εμβολιασμών για δήθεν ελεγχο πανδημιας.  Η αποδρομη διεθνώς οφείλεται περισσότερο στο τοίχος προστασίας που δίνουν όσοι έχουν ανοσία επειδή ήδη νόσησαν κι είναι πάρα  πολλοί αυτοί .  Εκ του πονηρού δεν προσμετρούν την φυσική ανοσία και δεν συγκρίνουν με άλλες χώρες τι έγινε όπως Σουηδία και Ισραήλ που σήμερα βρίσκονται στον ίδιο αριθμό θανάτων τελικα., για να μη χαλάσει η προπαγάνδα και πέσουν οι πωλήσεις .

Προσέξτε:

1ο) πως του κόβουν την φωνή μόλις τα χώνει στην κυβέρνηση για «διεστραμμένη λογική ο εμβολιασμός των παιδιών»

2ο) προσέξτε την φάτσα του παρουσιαστή, πριν και μετά που μιλάει για την διεστραμμένη λογική των κυβερνώντων! Ποιος ξέρει τι του χώνουν από το ακουστικό…

makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .