Η Κατερίνα Καραβάτου έγινε έξαλλη με τα σχόλια για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου

«Δεν το πιστεύω, δεν το αντιλαμβάνομαι!» είπε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια
Η Κατερίνα Καραβάτου έγινε έξαλλη με τα σχόλια για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στην Eurovision 2021 και κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «My Number One», το τραγούδι που χάρισε την πρώτη θέση στην Ελλάδα στο διαγωνισμό του 2005.

Μερίδα των χρηστών του twitter σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και εστίασε στα κιλά της. Τα σχόλια αυτά έκαναν έξαλλη την Κατερίνα Καραβάτου η οποία, το πρωί της Πέμπτης, ξέσπασε για το συγκεκριμένο θέμα.

«Τι τραγικά πράγματα είναι αυτά; Πώς είναι δυνατόν να βλέπεις αυτό το κορίτσι, αυτή τη γυναίκα, αυτή την καλλιτέχνιδα και αυτό που σε ενδιαφέρει να πεις είναι ότι έχει παχύνει από την προηγούμενή της εμφάνιση; Έγινα έξαλλη! Γενικά δεν μπορώ όλο αυτό το hate στα social media. Για όνομα του Θεού! Σας παρακαλώ, ας υπάρχει λίγος σεβασμός! Είναι δυνατόν να βλέπεις αυτή την εμφάνιση και να λες ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι χοντρή; Δεν το πιστεύω, δεν το αντιλαμβάνομαι! Είναι σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο που θα έπρεπε να συμβαίνει πάντα», ανέφερε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καραβάτου.

«Με αφορμή αυτό, γίνομαι έξαλλη με όλα αυτά που διαβάζω κατά καιρούς. Δεν σκέφτεστε τίποτα εκείνη την ώρα; Μόνο χαβαλές;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου..newsbeast.gr