Παρασκευή, Μαΐου 28

Το χτένισμα της Farrah Fawcett έχει κάνει δυναμικό comeback το '21!

Το χτένισμα της Farrah Fawcett έχει κάνει δυναμικό comeback το '21!

Λίγο οι top σειρές του Netflix, λίγο τα social media και οι influencers έχουν επαναφέρει trends της δεκαετίας του '70 στο σήμερα.

Ίσως το πιο hot χτένισμα για αυτή τη σεζόν δεν είναι άλλο από αυτό της Farrah Fawcett!

Το «Fawcett Flip» όπως ονομάζεται βρίσκεται παντού σε Instagram και TikTok, ενώ αν πατήσεις το hashtag #farahfawcetthair θα σου βγάλει άπειρα tutorials αλλά και σχετικές φωτογραφίες από όσες το έχουν δοκιμάσει με επιτυχία, για να εμπνευστείς.

Στην ουσία πρόκειται για ένα χτένισμα με αέρινες, γεμάτες όγκο μπούκλες κατά μήκος των μπροστινών μαλλιών που πλαισιώνουν με έναν σέξι τρόπο το πρόσωπο, και που συνοδεύονται από curtain bangs για ακόμη μεγαλύτερο όγκο και κίνηση. Το μυστικό για να πετύχει το χτένισμα είναι το φιλάρισμα - τα μαλλιά καλό είναι να έχουν πολλά layers, επομένως αν έχεις πολύ μακριά ή πολύ κοντά μαλλιά κομμένα σε ένα μήκος, αυτό το χτένισμα δεν είναι για σένα.


 

Πώς θα το πετύχεις:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλά το πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα αλλά πολλοί κομμωτές ανάμεσά τους και ο Chris Appleton συμφωνούν ότι με hot ή Velcro rollers θα έχεις ακόμα καλύτερο και πιο επαγγελματικό  αποτέλεσμα.

 

Δες πώς το κάνει εδώ κι ο Chris Appleton:

https://www.govastileto.gr/beauty/to-ktenisma-tis-farrah-fawcett-exi-kani-dinamiko-comeback-to-21/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .