Πέμπτη, Μαΐου 20

Μάχη με τις φλόγες στην Κορινθία - Έκκληση για εκκενώσεις οικισμών !!! - ΒΙΝΤΕΟ -


ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ;;;;

Ένα δηλητηριώδες νέφος πνίγει Αττική και Κορινθία από την μεγάλη καταστροφική φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σχίνο και έχει αγγίξει ένα μέτωπο πλέον 40 χλμ. με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να προσπαθούν να την περιορίσουν και πολίτες να αναρωτιούνται για το γιατί.

Μάλιστα ως "όνειδος" για τα επιχειρησιακά σχέδια της πυροσβεστικής (αν υπάρχουν!) είναι ότι η φωτιά είναι μια ανάσα από την 112 ΠΜ στην Ελευσίνα αλλά και την Πάχη στα Μέγαρα δηλαδή, την έδρα των πυροσβεστικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων των τύπων Canadair, PZL και Chinook!

ΒΙΝΤΕΟ

Μάλιστα είναι τέτοια η έκταση του αποπνικτικού νέφους που έχει καλύψει την χώρα που το ίδιο το υπουργείο υγείας έχει εκδώσει ανακοίνωση ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι και τα Δωδεκάνησα.

ΣΥΣΤΑΣΗ : 

Φυσικά η χρήση μάσκας με φίλτρο, FFP2 ή FFP3 σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητη, καθώς φιλτράρει σε μεγάλο ποσοστό τα επικίνδυνα σωματίδια 
 https://shmantikanea.blogspot.com/2021/05/40.html#more
αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .