Παρασκευή, Μαΐου 14

Σωτήρης Καλυβάτσης: Είμαι Ανατολίτης σύντροφος… με ποδιά και ξεσκονόπανο

«Νεότερος έκανα γυμνισμό, τώρα έχω δυο χρόνια να πάω στην παραλία»
Σωτήρης Καλυβάτσης: Είμαι Ανατολίτης σύντροφος… με ποδιά και ξεσκονόπανο

Με μεγάλη δόση χιούμορ, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε σε 10 καυτές ερωτήσεις το πρωί της Δευτέρας. Ο ηθοποιός, απάντησε στις ερωτήσεις της εκπομπής «Love It» στην ενότητα «10 και να καίνε» και πρόσφερε γέλιο.

«Είμαι Ανατολίτης σύντροφος με ποδιά και ξεσκονόπανο. Με χαλαρώνει όταν μαγειρεύω και βγαίνω εκτός εαυτού όταν σιδερώνω. Γάμος για εμένα είναι η συνεννόηση και η σωστή επικοινωνία μεταξύ δυο ατόμων ή και παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Στην συνέχεια, ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρόσθεσε: «Νεότερος έκανα γυμνισμό, τώρα έχω δυο χρόνια να πάω στην παραλία. Αν ταιριάξει όμως, δεν έχω θέματα. Οι άλλοι έχουν».

Για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί είπε: «Πάρα πολλές φορές πολλές θαυμάστριες. Μια κοπέλα στις αρχές της καριέρας μου στην τηλεόραση ήθελε ντε και καλά να υπογράψω στο γυμνό της κορμί. Της είπα ότι “αν το κάνω δεν θα έπρεπε να πλυθεί” και δεν θα ήθελα να συμβάλω εγώ στο να μην πλυθεί ένας άνθρωπος», είπε με χιούμορ ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Στην ερώτηση αν του έχουν φερθεί με αχαριστία σε συνεργασία, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε: «Πολλές φορές. Ντύνομαι και φεύγω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .