Παρασκευή, Μαΐου 21

Εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Η σοβαρότατη κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Νέα ερωτήματα προκύπτουν αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μετά την εισβολή των ληστών στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναμένεται να καλέσουν σε νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγό της προκειμένου να δώσει αναλυτικότερες περιγραφές για την αναφερόμενη εισβολή των ληστών, αλλά και σε ποιο χρονικό σημείο ακριβώς έχασε τις αισθήσεις του.

Ένα από τα νέα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πώς μπόρεσε ο 32χρονος να συνέλθει γρήγορα και χωρίς παροχή οξυγόνου από την υποξία που όπως φαίνεται του προκάλεσε το «ασφυκτικό δέσιμο» από τους κακοποιούς.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους της κυπριακής εταιρείας Helios που κατέπεσε το 2005 στο Γραμματικό (λόγω κακής τοποθέτησης σχετικού διακόπτη) δεν συνήλθαν ποτέ, ενώ κι ο φροντιστής Προδρόμου που επιχείρησε να πιλοτάρει το σκάφος, χρησιμοποιώντας φιάλη οξυγόνου, δεν μπορούσε να κινηθεί με ευχέρεια και να αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.

Επιπλέον κρίσιμο θεωρείται ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου δεν τον φωτογράφισαν κι έσπευσαν να τον λύσουν. Έτσι δεν υπάρχει σαφής εικόνα πώς ακριβώς ήταν δεμένος από τους δράστες. Η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει να βρει οποιοδήποτε ίχνος τους, αλλά κι ούτε οποιαδήποτε καταγραφή της άφιξης και της αναχώρησης τους.

Υπάρχει επίσης η αποκάλυψη ότι η άτυχη κοπέλα παρακολουθείτο από ψυχολόγο, η οποία έχει ήδη δώσει αναλυτική κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%be%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ad%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%93%ce%bb%cf%85%ce%ba%ce%ac-%ce%9d%ce%b5%cf%81/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .