Παρασκευή, Μαΐου 21

Stefania: Ντυμένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski στη σκηνή της Eurovision

Stefania: Ντυμένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski στη σκηνή της Eurovision

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision έχει ξεκινήσει. H εκπρόσωπος της Ελλάδας, Stefania, θα ερμηνεύσει το «Last Dance» στη σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ στην τέταρτη θέση και η αγωνία έχει φτάσει στο κόκκινο.

Το τραγούδι «Last Dance» είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η χορογραφία, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής αποτελούν μερικά από τα μυστικά της ελληνικής εμφάνισης στη σκηνή της Ahoy Arena...

Όσον αφορά την σκηνική παρουσία της ερμηνεύτριας, η Stefania θα ανέβει στη σκηνή φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το ρούχο είναι εμπνευσμένο «από την K-pop με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες λάμψεις», είναι κεντημένο με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, ενώ χρειάστηκε 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Όσο για το μωβ χρώμα, απαντά ότι ταιριάζει με τα χρώματα της νεαρής τραγουδίστριας, ειδικά με τα μάτια της.
Σύμφωνα με τον Έλληνα σχεδιαστή, η ολόσωμη φόρμα της Stefania «αναδεικνύει τη θηλυκότητα της, σεβόμενη όμως την ηλικία της και παραπέμπει λίγο στην δεκαετία του 1980. Έχει αρκετά κοψίματα για περισσότερη θηλυκότητα. Τα κρύσταλλα του συγκεκριμένου ρούχου δημιουργούν μαξιμαλιστική πολυτέλεια και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον διαγωνισμό της Eurovision».

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .