ΛΥΣΣΑΞΕ Η Κατσογρεσάκη-«Έβγαλε μάτια» το μπάνιο της Παναγιώταρου ΚΑΙ άναψε φωτιές στην «Φάρμα»

Νέο ενδιαφέρον αποκτάει η Φάρμα με την έλευση της χυμώδους Αλεξάνδρας και το μπάνιο που αναστάτωσε όλα τα αρσενικά ,καθώς γκρέμισε την «μονοκρατορία» της πιλότου απο την Σητεία Κυριακής Κατσογρεσάκης, που «σαγήνευε» με τα κάλλη της ακόμα και τα... κοκόρια αλλά και τις αγελάδες, εκτός απο τους διαγωνιζόμενους άνδρες. 
Μονομαχία στο '«Ελ Πάσο της Φαρμας» σίγουρα θα δούμε στο μέλλον και το μόνο που θα λείπει θα ειναι η μουσική του Ενιο Μορικόνε να συνοδεύει τις «μονομαχίες αποπλάνησης» των 2 τηλεπερσόνων ...

Συγκεκριμένα:Τα «μάτια» έξω πέταξε η ξανθιά «βόμβα» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε όλους τους συμπαίκτες της... αλλά και στο κοινό, από την προηγούμενη εβδομάδα που έκανε την είσοδό της στην Φάρμα.
Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος έτριβε τα μάτια του, από την όαση που μπήκε στο δωμάτιό του.

Η Αλεξάνδρα πήρε τις τρέσες της, τα δείγματα μαγιό και ότι άλλο είχε και μιας και ήταν όλα κλειστά είπε να κάνει ένα πέρασμα από τον ΑΝΤ1, και βλέπουμε για το καλοκαίρι.

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές την μεγάλη στιγμή που θα κάνει μπάνιο... έξω με το μαγιό της!

Και το έκανε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Έβαλε το καυτό μαύρο της μαγιό και απολάμβανε το νερό που της έριχνε η συμπαίκτριά της!

Όλοι οι παίκτες έκαναν το πέρασμά τους από το πλυσταριό που έκανε μπάνιο... για «λίγο μάτι»!
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος φώναζε: «Μύκονοοος, έβαλες κάτι πρόχειρο και βγήκες, ρίξε κάτι επάνω σου θα κρυώσεις… Μας χάζεψε, έχει έρθει στο σωστό ριάλιτι;» ενώ ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αναφώνησε ότι η Φάρμα ανέβηκε level.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι ζήλιες!
Η πιλότος της παρέας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, έβγαλε «καπνούς» με την καυτή Αλεξάνδρα... και που είσαι ακόμα!