Παρασκευή, Μαΐου 14

Απέραντη θλίψη στην κηδεία της Καρολάιν

Απέραντη θλίψη στην κηδεία της Καρολάιν

Βαρύ είναι το κλίμα στην Αλόννησο, καθώς πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά σε ένα ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα.

Το τελευταίο αντίο είπαν στην 20χρονη Καρολάιν οι γονείς, ο άνδρας της ζωής της, οι συμμαθητές της και όλοι οι φίλοι της. Στην εκκλησία όπου μεταφέρθηκε η σορός της νεαρής μητέρας, συζύγου, κόρης, αγαπημένης φίλης και συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Αλοννήσου για να αποχαιρετίσουν

την 20χρονη μητέρα. Ντυμένοι στα μαύρα οι περισσότεροι, με λουλούδια στα χέρια τιμούν τη μνήμη της κοπέλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, με τους δολοφόνους της να έχουν πρώτα ακινητοποιήσει τον σύζυγό της και να την έχουν απειλήσει με τη ζωή της 11 μηνών κορούλας της, της Λυδίας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο τραγικός σύζυγος, έφτασε με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται ως πιλότος, ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τη Λυδία τους. Στις 3 το μεσημέρι ο 32χρονος άνδρας αποχαιρέτισε τη γυναίκα της ζωής του στον τόπο όπου γνωρίσθηκαν και αγαπήθηκαν. Ήταν η μητέρα της, η Σουζάν που συνόδευσε το κορίτσι της από την Αθήνα έως την Αλόννησο. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ο πατέρας του κοριτσιού αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον κράτησαν καθηλωμένο στο σπίτι τους. Τους επικηδείους εκφώνησαν η διευθύντρια του λυκείου όπου φοιτούσε η Καρολάιν, και ο επικεφαλής του τοπικού σώματος των προσκόπων, μέλος του οποίου ήταν και η κοπέλα.

Η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε ένδειξη πένθους. «Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook.

Στο νησί έφτασαν τρία ελικόπτερα της εταιρείας που εργάζεται ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας, και ο σύζυγος με την 11μηνη κορούλα του.

Η 20χρονη μητέρα έχασε τη ζωή της όταν τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο ένας από τους δράστες στραγγάλισε τη νεαρή Καρολάιν και άφησε το άψυχο σώμα της δίπλα στο μωρό, σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος με παραγγελία του προς τους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος.https://www.zougla.gr/greece/article/i-alonisos-apoxereta-tin-karolain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .