Κυριακή, Μαΐου 9

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το Μ**ΝΙ χτενίζεται ... Eurovision 2021: Αναχώρησε για το Ρότερνταμ η Έλενα Τσαγκρινού

Eurovision 2021: Αναχώρησε για το Ρότερνταμ η Έλενα Τσαγκρινού

Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision έχει ξεκινήσει, καθώς ο 1ος Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2021, ο 2ος Ημιτελικός στις 20 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 22 Μαΐου 2021.

Η Eurovision 2021 θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Τη φετινή χρονιά, η Κύπρος εκπροσωπείτε από την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι «El Diablo» και η Ελλάδα από την Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία θα ερμηνεύσει το «Super G!rl».

Η Έλενα Τσαγκρινού το πρωί του Σαββάτου αναχώρησε από την Αθήνα για το Ρότερνταμ με σκοπό να εντυπωσιάσει όλους τους Ευρωπαίους.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την Έλενα Τσαγκρινού κατά την αναχώρησή της από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάλιστα, η ίδια έκανε και τις τελευταίες της δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» πριν ταξιδέψει.

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη γιατί θεωρώ ότι με το άγχος δεν κερδίζουμε κάτι, οπότε προσπαθώ να είμαι ήρεμη, είμαι προετοιμασμένη φουλ και πιστεύω ότι θα πάνε όλα σούπερ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί η ομάδα μου έχει κάνει κάτι το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό και με πλαισιώνει. Η Ελένη Φουρέιρα μου έχει δώσει την καλύτερη συμβουλή, να το διασκεδάσω, να είμαι ο εαυτός μου και να προσέχω τον εαυτό μου. Το αγόρι μου θέλει να με δει με την πρωτιά, με υποστηρίζει και θέλει το καλύτερο για μένα», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Τσαγκρινού ενώ πρόσθεσε πως θέλει να πάει πολύ καλά η Ελλάδα με την Stefania.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .