Παρασκευή, Μαΐου 21

Νew York Times, Wall Street Journal, Bloomberg, ξεγυμνώνουν τον Βασιλιά των Εμβολίων!

Nέες αποκαλύψεις

Η σεξουαλική σχέση με γυναίκα υπάλληλο της Microsoft, τα πεσίματα σε άλλες και το ξέπλυμα του παιδόφιλου Epstein

Ξαφνικά τα κορυφαία ΜΜΕ ξηλώνουν το πουλόβερ του Άρχοντα των Eμβολίων και της Φιλανθρωπίας με αποκαλύψεις για τη σεξουαλική του ζωή και την σχέση του με τον Epstein. Mε νέα ρεπορτάζ τους που διαβάζουμε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Μαίου μαθαίνουμε ότι ο Bill Gates, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από την Microsoft όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με μία μηχανικό υπάλληλο της εταιρίας η οποία τοποθετείται χρονικά στο 2000.

By Τhe Clockwork Orange Times Team

Το γεγονός ότι ο Bill Gates βρίσκεται στο στόχαστρο των κορυφαίων ΜΜΕ του πλανήτη κάθε άλλο παρά τυχαίο και ανεξάρτητο από την πανδημία είναι. Ο Φιλάνθρωπος Gates σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Epstein είχε προτείνει στον Παιδόφιλο που βρέθηκε νεκρός στη Φυλακή να εμπλακεί με τις Φιλανθρωπίες στο ίδρυμα των Gates ώστε να ξεπλύνει το όνομά του!

(Σημειώστε σ΄αυτό το σημείο ότι η μετοχή της Pfizer  λίγους μήνες πριν άφηνε αδιάφορους τους επενδυτές προκαλώντας την απογοήτευση του Μπουρλά ο οποίος πασχίζει με νύχια και με δόντια να εμβολιάσει το σύμπαν ακόμη και τα βρέφη για να την αναστήσει.)

Ο Μπιλ Γκέιτς, 65 ετών, παραδέχθηκε ότι είχε σχέση μαζί της.  μια γυναίκα υπάλληλο της Microsoft το 2000.
Η υπάλληλος, μηχανικός της Microsoft, έστειλε μία επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας το 2019 και ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από την σύζυγό του Gates να διαβάσει το γράμμα!
Ο Bill Gates παραιτήθηκε ξαφνικά από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft το 2020 αφού η εταιρεία ξεκίνησε ανεξάρτητη έρευνα από δικηγορικό γραφείο!
Εκπρόσωπος Gates είπε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση
Η αποκάλυψη της Wall Street Journal και των Τimes κάνουν θέλουν τον Gates να τη πέφτει σε γυναίκες υπαλλήλους της Microsoft αλλά και του ιδρύματος που διαχειρίζεται από κοινού με τη σύζυγό του.  Η Μelinda Gates  επίσης ήταν έξαλλη επειδή θεώρησε ότι ο σύζυγός της παρείχε κάλυψη στον στενό συνεργάτη του και διαχειριστή της περιουσίας του Michael Larson ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας υπαλλήλου που εργάζονταν σε εταιρία των Gates.

To Daily Beast με τη σειρά του αποκάλυψε ότι ο Gates ζήτησε συμβουλές γάμου από τον Τζέφρι Έπσταϊν κατά τη διάρκεια δεκάδων συναντήσεων στο αρχοντικό του στο Μανχάταν, ύψους 77 εκατομμυρίων δολαρίων. Kαι όχι μόνο αυτό αλλά πρότεινε καισ τον Epstein να ασχοληθεί με τη φιλανθρωπία ώστε να ξεπλύνει το όνομά του! Μόνο αyτό αρκεί για να κατανοήσει κανείς τη νοσηρότητα του χαρακτήρα του Φιλάνθρωπου Gates o οποίος έχει προαναγγείλει το 2015 την πανδημία ενώ την ιδια χρονιά επένδυε σε φαρμακευτικές εταιρίες εμβολίων που είχαν αντικείμενο τα mRNA εμβόλια μα τα οποία θα εμβολιάζονταν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο το κόσμο ώστε να γλιτώσουν από τον θανατηφόρο ιό που παρασκεύαζαν ασυνείδητοι και γύρευε τι άλλο επιστήμονες σε εργαστήρια! Διαβάστε εδώ τις έρευνες σοκ του The Clockwork Orange Times και των μεγαλύτερων διεθνών ΜΜΕ του πλανήτη.
Οι Gates λοιπόν, ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον κόσμο με περιουσία 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσαν αυτό το μήνα ότι είχαν χωρίσει.

Ο ιδρυτής της Microsoft, είχε μια «ακατάλληλη» σεξουαλική σχέση με μια γυναίκα μέλος του προσωπικού το 2000 και παραιτήθηκε ενώ το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας διεξήγαγε έρευνα για την εν λόγω σχέση του συνιδρυτή της εταιρίας.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η υπάλληλος της Microsoft έγραψε στο διοικητικό συμβούλιο το 2019 με λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση. H υπάλληλος στην επιστολή της και φέρεται να ζήτησε από τη σύζυγό του Melinda να διαβάσει την επιστολή.

Το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft αποφάσισε ότι ο Gates έπρεπε να παραιτηθεί αφού η σχέση κρίθηκε «ακατάλληλη», ανέφερε η Wall Street Journal.

Ο Gates παραιτήθηκε επίσης και από το διοικητικό συμβούλιο του Berkshire Hathaway την ίδια ημέρα.

Τε δελτίο τύπου εκείνης της παραίτησης του Gates ανέφερε ότι ο ίδιος  θα συνεχίσει να υπηρετεί ως τεχνικός σύμβουλος του Διευθύνοντος Συμβούλου Satya Nadella.

Ένας εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε στην Wall Street Journal: «Η Microsoft έλαβε μια ενημέρωση κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 ότι ο Bill Gates προσπάθησε να ξεκινήσει μια οικεία σχέση με μία υπάλληλο της εταιρείας το 2000.

«Μια επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου εξέτασε την υπόθεση, με τη βοήθεια εξωτερικού δικηγορικού γραφείου για τη διεξοδική έρευνα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της έρευνας, η Microsoft παρείχε εκτεταμένη υποστήριξη στην υπάλληλο που εξέφρασε την ανησυχία της ».

H  εκπρόσωπος του Gates είπε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

«Υπήρχε μια υπόθεση πριν από σχεδόν 20 χρόνια που έληξε φιλικά».

Η εκπρόσωπος είπε στο περιοδικό ότι η απόφασή του για αποχώρηση από το διοικητικό συμβούλιο δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο με αυτό το θέμα. Στην πραγματικότητα, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του να ξοδεψει περισσότερο χρόνο στη φιλανθρωπία του ξεκινώντας αρκετά χρόνια νωρίτερα ».

Οι αποκαλύψεις της εξωσυζυγικής υπόθεσης του Gates, την πρώτη φορά που παραδέχτηκε ότι απατούσε την αποξενωμένη σύζυγό του, ήρθε μέσα σε λίγες ώρες με δύο ξεχωριστές δημοσιογραφικές βόμβες.

Οι New York Times αποκάλυψαν την Κυριακή πώς ο Gates ζήτησε από δύο γυναίκες που εργάστηκαν στη Microsoft και το φιλανθρωπικό ίδρυμά του να συνάψουν σχέση ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Μελίντα.
Η Mekinda Gates ήταν επίσης αναστατωμένη με τον τρόπο χειρισμού των ισχυρισμών για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Μάικλ Λάρσον, ενός από τους βασικούς υπολοχαγούς του Gates και του διευθυντή της προσωπικής του περιουσίας.

Εν τω μεταξύ, το Daily Beast αποκάλυψε ότι ο Gates ζήτησε συμβουλές γάμου από τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν κατά τη διάρκεια δεκάδων συναντήσεων στο αρχοντικό του στο Μανχάταν, ύψους 77 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ 2011 και 2014, πολύ περισσότερeς συναντήσεις από ό, τι είχε αναφερθεί προηγουμένως.

Ο Γκέιτς είπε στον Έπσταιν ότι ο γάμος του με τη Μελίντα ήταν «τοξικός», χαρακτηρισμό τον οποίο και οι δύο άντρες βρήκαν αστείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Γκέιτς πρότεινε τον Έπσταϊν να εμπλακεί με τη φιλανθρωπική οργάνωση του ζευγαριού και να «αποκαταστήσει την εικόνα του» μετά την καταδίκη του 2008 για την πρόσκληση ανηλίκου για πορνεία, σύμφωνα με ένα άτομο που παρακολούθησε τις συναντήσεις!!!

Οι επισκέψεις του Γκέιτς στο «ζεύγος» του Έπσταϊν ήταν μια απόδραση από το γάμο, σύμφωνα με την πηγή, ο οποίος είπε ότι το ζευγάρι «ήταν πολύ κοντά».

Σύμφωνα με τους Times της Νέας Υόρκης ο Gates το 2006 ζήτησε από υπάλληλο της Microsoft να προχωρήσουν σε σχέση αφού πρώτα τη παρακολούθησε να κάνει μία παρουσίαση.

“Αν αυτό σας κάνει να νιώθετε άβολα, προσποιηθείτε ότι δεν συνέβη ποτέ”, ανέφερε ο Gates στην υπάλληλο, σύμφωνα με τους Times.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Gates-σύμφωνα με του Times-την έπεσε σε μία υπάλληλο του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates όταν οι δυο τους βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για ένα ταξίδι εργασίας: «Θέλω να σε δω. Πάμε να δειπνήσουμε; ”

Η γυναίκα είπε στους Times ότι η προσέγγιση την έκανε να νιώθει άβολα, αλλά το διασκέδασε.

Δεν είναι σαφές εάν η Μελίντα Γκέιτς, η οποία συνάντησε τον Μπιλ στη Microsoft στα τέλη της δεκαετίας του 1980, γνώριζε τις περιπέτειες του συζύγου της.

Η Μελίντα τα πήρε ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικλ Λάρσεν, ο άνθρωπος που επιβλέπει την τεράστια προσωπική περιουσία του Gates μέσω του επενδυτικού φορέα Cascade Investment, κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Το 2017, ένα άτομο έγραψε στον Μπιλ και τη Μελίντα για να παραπονεθεί ότι η Λάρσον παρενόχλησε μια γυναίκα μέλος του προσωπικού σε ένα κατάστημα ποδηλάτων που ανήκε σε μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων τη Rally Capital ιδιοκτησίας των Gates.

Η γυναίκα κατέληξε σε διευθέτηση το 2018, υπογράφοντας συμφωνία μη αποκάλυψης και έλαβε πληρωμή.

Ωστόσο, η Μελίντα δεν ήταν ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και διέταξε μια ανεξάρτητη έρευνα.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Λάρσον τέθηκε σε άδεια κατά τη διάρκεια της έρευνας, αλλά αποκαταστάθηκε και συνεχίζει να διευθύνει την Cascade Investments.

Το σημείο αιχμής όμως φαίνεται να ήταν αποκαλύψεις για τους στενούς δεσμούς του Γκέιτς με τον Τζέφρι Έπσταϊν, οι οποίοι ξεχείλισαν το ποτήρι και οδήγησαν τη Melinda στο να ζητήσει διαζύγιο το 2019.

Η φιλία τους ξεκίνησε το 2011, τρία χρόνια αφότου ο Έπσταϊν είχε δηλώσει ένοχος για την πρόσκληση πορνείας από ανήλικο!!!

Ο Φιλάνθρωπος δηλαδή επέλεξε συνειδητά τη φιλία του με τον Παιδόφιλο!

Το Daily Beast ανέφερε την Κυριακή ότι οι δύο φίλοι είχαν συναντηθεί «δεκάδες φορές» στο ανακτορικό αρχοντικό του Epstein στο Upper East Side του Μανχάταν μεταξύ 2011 και 2014 – πολύ περισσότερες από ό, τι ήταν προηγουμένως γνωστό.

Ο Φιλάνθρωπος και ο Παιδόφιλος  θα συνομιλούσαν για την επιστήμη και τη φιλανθρωπία, καθώς και για αστεία και κουτσομπολιά σε μια ατμόσφαιρα «κλαμπ ανδρών», ισχυρίστηκε το Daily Beast.

Η Μελίντα Γκέιτς προειδοποίησε τον σύζυγό της Μπιλ για τυχόν περαιτέρω επαφή με τον Τζέφρι Έπσταϊν, αφού το ζευγάρι είχε μια δυσάρεστη συνάντηση για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου Epstein.

Η Μελίντα «εξαγριώθηκε» με τη σχέση του Μπιλ με τον Έπσταϊν αφότου το ζευγάρι επισκέφθηκε το αρχοντικό του αρπακτικού Upper East Side τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η συνάντηση αποδείχθηκε ένα σημείο καμπής  αφού η Μελίντα εξέφρασε πόσο άβολα αισθάνθηκε και είπε στον σύζυγό της ότι δεν ήθελε να έχει κανένα πάρε δώσε με τον Epstein που βρέθηκε νεκρός στη φυλακή που εκρατείτο στο Μανχάταν.

Ο Γκέιτς και ο Έπσταϊν έγιναν φίλοι το 2011 όταν ο Έπσταϊν έβαλε χρήματα για το Ίδρυμα Γκέιτς και τον JP Μόργκαν.

Όταν συναντήθηκαν, ο Epstein είχε ήδη περάσει ένα χρόνο στη φυλακή  μετά από καταγγελίες για παιδική πορνεία, αλλά ο Gates τον καλωσόρισε πίσω στα ανώτερα κλιμάκια της κοινωνίας της Νέας Υόρκης.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο Γκέιτς έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συναδέλφους λέγοντας για τον Έπσταϊν: «Ο τρόπος ζωής του είναι πολύ διαφορετικός και εντυπωσιακός, αν και δεν θα λειτουργούσε για μένα».

Ένας εκπρόσωπος του Γκέιτς είπε ότι «ο χαρακτηρισμός των συναντήσεων του με τον Έπσταϊν και άλλους σχετικά με τη φιλανθρωπία είναι ανακριβής».

«Ομοίως, κάθε ισχυρισμός ότι ο Γκέιτς μίλησε για τον γάμο του ή τη Μελίντα με δυσφημιστικό τρόπο είναι ψευδής».

Τον ίδιο μήνα, οι New York Times δημοσίευσαν λεπτομέρειες για τη φιλία του Γκέιτς με τον Έπσταϊν το 2019, η Μελίντα άρχισε να διαβουλεύεται με δικηγόρους διαζυγίου, η οποία κατέληξε στην ανακοίνωση αυτό το μήνα ότι ο 27χρονος γάμος τους τελείωσε.

Ο Gates ήταν ήδη δισεκατομμυριούχος όταν παντρεύτηκε τη Μελίντα στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ίδρυσε τη Microsoft το 1975 και έγινε ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου το 1987 σε ηλικία 31 ετών. Συναντήθηκε επίσης με τη Μελίντα εκείνη τη χρονιά όταν η ίδια εργαζόταν στην εταιρεία όπου διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος.

Η Μελίντα ζήτησε σαν ημερομηνία συζήτησης του διαζυγίου τον Απρίλιο του 2022.

Τόσο ο Μπιλ όσο και η Μελίντα προσέλαβαν δικηγορικά γραφεία για να βοηθήσουν στο διαζύγιο. Η Melinda εκπροσωπείται από μια ομάδα τεσσάρων δικηγόρων με έδρα τη Νέα Υόρκη από δύο ξεχωριστές εταιρείες: Cohen Clair Lane Griefer Thorpe & Rottenstreich LLP και Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP.

Ο Bill εκπροσωπείται από τρεις δικηγόρους με έδρα το Λος Άντζελες από την Munger Tolles & Olson. Ένας από τους ιδρυτές δικηγόρους, ο Charles T Munger, είναι μακροχρόνιος συνεργάτης του δισεκατομμυριούχου φίλου του Bill Warren Buffett.

Ο Bill ίδρυσε τη Microsoft το 1975 με τον Paul Allen. Υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι το 2000 και στη συνέχεια μετατράπηκε σε director, ενώ σταδιακά μείωσε τη συμμετοχή του για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη φιλανθρωπία και τα εμβόλια.

Υπηρέτησε ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου μέχρι το 2014. Πέρυσι παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft εξ ολοκλήρου, καθώς και από το διοικητικό συμβούλιο του Berkshire Hathaway.

Η Μελίντα – κόρη ενός μηχανικού αεροδιαστημικής και μιας νοικοκυράς – γεννήθηκεστο Ντάλας του Τέξας, το 1964 και φοίτησε στο Duke University, ένα Πανεπιστήμιο της elite στη Βόρεια Καρολίνα πριν από την ένταξή της στη Microsoft το 1987.

Ο Μπιλ μεγάλωσε επίσης προνομιακά στο Σιάτλ, όπου γεννήθηκε το 1955. Ο πατέρας του ήταν εξέχων δικηγόρος και η μητέρα του ήταν στο διοικητικό συμβούλιο χρηματοοικονομικών εταιρειών χαρτοφυλακίου. Εγκατέλειψε το Χάρβαρντ για ιδρύσει τη Microsoft τη δεκαετία του 1970.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/new-york-times-wall-street-journal-bloomberg-xegymnonoyn-ton-vasilia-ton-emvolion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .