Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια δείχνει επιστήμονες-Frankenstein πίσω από τη Covid-19

H Covid-19 είναι αγγειακή και όχι αναπνευστική νόσος

Τα νέα ευρήματα βοηθούν στην εξήγηση του πλήθους των φαινομενικά άσχετων επιπλοκών του κορωνοϊού

O πλανήτης, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών ηγετών, είναι έρμαιο νοσηρών εγκεφάλων. Από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία στη Wuhan η παγκόσμια κοινή γνώμη είχε στρέψει τις υποψίες της στο διαβόητο εργσστήριο της κινέζικης πόλης. Αίφνης τότε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έσπευσε να απενοχοποιήσει το Κινέζικο εργαστήριο.

Ακόμη και όταν έφθασαν εδώ πριν μερικούς μήνες οι επιθεωρητές του οι Κινέζοι δεν τους έδωσαν

πρόσβαση σε στοιχεία όπως υλικό από κάμερες και όλα τα σχετικά. Ο ΠΟΥ έσπευσε να προτείνει στη κοινή γνώμη τη θεωρία ότι η νόσος ξεκίνησε από την λαική αγορά της πόλης. Αυτό έδειχνε η επικοινωνιακή προπαγάνδα.

Ισως γιατί αυτού του είδους τα πειράματα με την κατασκευή των ιών που αποκαλούνται χίμαιρες τα χρηματοδοτούσαν εκτός από τους Κινέζους τόσο οι Αμερικανοί όσο και η Ευρωπαική Ένωση τρομάρα της. Κάποια στιγμή η κυβέρνηση Ομπάμα συνειδητοποίησε την επικινδυνότητα των Φρανγκεστάιν επιστημόνων που ήδη από το 2011 είχαν ξεπεράσει τα όρια με τα επικίνδυνα για την ανθρωπότητα πειράματά τους.

Και να που τώρα ευρήματα μίας νέας έρευνας αποκαλύπτουν ότι η Covid-19 είναι αγγειακή και όχι αναπνευστική νόσος. Τα νέα ευρήματα που βοηθούν στην εξήγηση του πλήθους των φαινομενικά άσχετων επιπλοκών του κορωνοϊού υποστηρίζουν ειδικοί ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του Σαν Ντιέγκο και του Ινστιτούτου Βιολογικών Μελετών του Salk.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο ιός SARS-CoV-2 βλάπτει και επιτίθεται στο αγγειακό σύστημα σε κυτταρικό επίπεδο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τα νέα ευρήματα που βοηθούν μάλιστα στην εξήγηση του πλήθους των φαινομενικά άσχετων επιπλοκών του Covid-19 και θα μπορούσαν ενδεχομένως να επιτρέψουν την ανάπτυξη νέων θεραπειών, δημοσιεύτηκαν σε σχετική μελέτη στο αγγλικό περιοδικό Circulation Research.

Μετά και από αυτά τα ευρήματα αναμένουμε τουλάχιστο να δραστηριοποιηθεί η παγκόσμια κοινότητα αλλά και οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών στη κατεύθυνση εντοπισμού των επιστημόνων-Φραγκενστάιν.

Σύμφωνα με την μελέτη οι χαρακτηριστικές ακίδες πρωτεΐνης του SARS-CoV-2 όχι μόνο βοηθούν τον ιό να μολύνει πιθανούς ξενιστές, αλλά παίζουν επίσης βασικό ρόλο στην ίδια την ασθένεια. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί μερικοί άνθρωποι παθαίνουν εγκεφαλικά επεισόδια και γιατί άλλοι άνθρωποι έχουν προβλήματα σε άλλα μέρη του σώματος.

Αυτό όμως που έχουν κοινό είναι ότι όλα έχουν αγγειακή βάση. Η εργασία παρέχει σαφή επιβεβαίωση και λεπτομερή εξήγηση του μηχανισμού με τον οποίο η ακίδα πρωτεΐνης βλάπτει πρώτα τα αγγειακά κύτταρα. Ερευνητές που εργάζονται σε άλλους κοροναϊούς υποπτεύονται εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη των ακίδων συμβάλλει στη βλάβη στα αγγειακά ενδοθηλιακά κύτταρα.

Η τρέχουσα έρευνα έχει τεκμηριώσει αυτήν τη διαδικασία για πρώτη φορά.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι εμπειρογνώμονες δημιούργησαν έναν τύπο ψευδοϊού που περιβάλλεται από την κλασική ακίδα πρωτεϊνης του SARS-CoV-2, αλλά δεν περιείχε πραγματικό ιό.

Η έκθεση σε αυτόν τον ψευδοϊό είχε ως αποτέλεσμα βλάβη στους πνεύμονες και τις αρτηρίες σε ένα ζωικό μοντέλο.

Αυτό αποδεικνύει ότι η ακίδα από μόνη της είναι αρκετή για να προκαλέσει την ασθένεια. Τα δείγματα ιστών έδειξαν φλεγμονή στα ενδοθηλιακά κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα τοιχώματα των πνευμονικών αρτηριών.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/nea-ereyna-toy-panepistimioy-tis-kalifornia-deichnei-epistimones-frankenstein-piso-apo-ti-cocid-19/