Τετάρτη, Μαΐου 5

Η Jennifer Lopez φοράει την πιο σέξι εκδοχή ενός LBD φορέματος


Η Jennifer Lopez έχει από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της παγκόσμιας showbiz. Βέβαια, προσπαθεί αρκετά γι’αυτό. Στην τελευταία της εμφάνιση, η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με πολλά cut-outs, κάνοντας το ρούχο αρκετά αποκαλυπτικό. Σαν να μην ήταν αρκετά εντυπωσιακό το φόρεμα, η Lopez θέλησε να στρέψει περισσότερο την προσοχή μας στα ιδιαίτερα παπούτσια της, καθώς η φωτογράφηση αποτελεί μέρος της τελευταίας καμπάνιας του DSW.

Η Jlo δημοσίευσε τη σέξι της εμφάνιση στο Instagram, γράφοντας: «Ξεκίνησε επίσημα η σεζόν των σανδαλιών και η νέα συλλογή #JLOJenniferLopez είναι διαθέσιμη στο @DSW! 🖤💙 #linkinbio για περισσότερα. 📸: @richardburbridge.»

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η pop star μοιράστηκε άλλη μια στιγμή από τη ζωή της, μια backstage φωτογραφία από την ταινία Shotgun Wedding, με την ίδια να μην φοράει ίχνος μακιγιάζ. Αυτή την περίοδο, η ηθοποιός βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία μαζί με τον Josh Duhamel για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές του Shotgun Wedding είχαν ανακοινωθεί αρχικά ότι θα είναι η J.Lo και ο Armie Hammer, αλλά ο Josh Duhamel, ο πρώην σύντροφος της Fergie, απεδείχθηκε ότι είχε καλύτερο καλλιτεχνικό «δέσιμο» με την τραγουδίστρια και ηθοποιό. Επιβεβαιώνοντας τα νέα, ο διευθυντής παραγωγής, Erin Westerman, είπε στο Variety: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι για τη νύφη και τον γαμπρό αυτού του Shotgun Wedding. Γνωρίζουμε ότι ο Josh και η Jennifer θα είναι ένα πολύ σέξι ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη και θα είναι χαρούμενοι πρωταγωνιστές, παρόλο που ο προορισμός του γάμου των ονείρων τους θα μετατραπεί σε έναν αξέχαστο εφιάλτη.»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .