Πέμπτη, Μαΐου 27

Συναγερμός στην Ελλάδα μετά από θανάτους από το εμβόλιο της Pfizer

Εκτακτη Είδηση

Σε Κρήτη, Άλιμο και Ξάνθη

Μετά τους θανάτους από τις θρομβώσεις οι οποίοι έως τώρα πιστώνονταν μόνο στα εμβόλια της ΑΖ και της J&J στο προσκήνιο των ελληνικών ΜΜΕ έρχονται πλέον και οι θάνατοι από τα mRNA εμβόλια της Pfizer και της Moderna.

Σύμφωνα με πληροφορίες οικογένεια γιατρού από τον Άλιμο ερευνά το θάνατό του ο οποίος ήλθε δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Σήμερα νέος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της χώρας έπειτα από τις περιπτώσεις ενός 52χρονου που έχασε τη ζωή του και ενός ακόμη άνδρα που εμφάνισε κολπική μαρμαρυγή μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κοροναϊού με το σκεύασμα της Pfizer.

Kαι τα δύο περιστατικά ερευνώνται ενδελεχώς τις τελευταίες ώρες.

Ο 52χρονος από την Ιεράπετρα της Κρήτης, σύμφωνα με το Open TV, υπέστη ανακοπή καρδιάς μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνδρα 60 ετών από την Ξάνθη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέστη σήμερα επεισόδιο κοιλιακής μαρμαρυγής.

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/synagermos-stin-ellada-meta-apo-thanatoys-apo-to-emvolio-tis-pfizer/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .