Σάββατο, Μαΐου 8

Συγκλονίζει η Άννα Αδριανού: «Άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου σε τούφες, δεν μπορούσα να περπατήσω» (video)

Άννα Ανδριανού

H Άννα Ανδριανού τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, όπως και ο πατέρας της Νίκος Βασταρδής, και έτσι έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου και πέρασε ξεκινώντας τις σπουδές της

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός, έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Η σειρά όμως η οποία την καθιέρωσε ως σεναριογράφο στο ευρύ κοινό χάρης την μεγάλη της επιτυχία από πλευρά τηλεθέασης, ήταν οι «Επιθυμίες».


Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια των αγαπημένων της προσώπων που την έχουν στιγματίσει.

«Από απώλειες είχα και θα έλεγε κανείς ότι δεν ήμουν απροετοίμαστη. Αλλά με τον πατέρα μου μού έφυγε ο μισός μου εαυτός. Όταν πέθανε ο πατέρας μου το 2012 μετά από τρεις μήνες ήμουν στο Πήλιο και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου σε τούφες, έπαθα ένα αυτοάνοσο που δεν μπορούσα να περπατήσω. Αλλά είχα δίπλα μου τον Γιάννη Μπότση. Με τον άντρα μου είμαστε μια οικογένεια. Με στήριξε πάρα πολύ. Ο τρόπος που βοήθησε τον πατέρα μου, σαν να ήταν δικός τους πατέρας, ο τρόπος που βοήθησε μετά εμένα ήταν το τελειωτικό κλικ για να πω ότι είναι ο άνθρωπός μου. Όταν οι γονείς μου χώρισαν ήμουν 2 ετών. Δεν τους γνώρισα μαζί. Για μένα δύο άτομα είναι οικογένεια», είπε αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της.Για μένα δύο άτομα είναι οικογένεια», είπε αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον χαμό του αδερφού της ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία.

«Ο αδελφός μου σκοτώθηκε με τη μηχανή του όταν ήταν 18 ετών. Είχαμε αρκετά χρόνια διαφορά. Ροκάς, επαναστατημένος, μου είχε μεγάλη αδυναμία. Κάναμε διακοπές μαζί. Εγώ ήμουν γύρω στα 30. Με πήρε η μητέρα μου και μου το είπε. Έπαθα σοκ κυρίως γιατί αγαπούσα και αγαπάω την Έντα, τη δεύτερη σύζυγό του πατέρα μου. Βίωσα τη στεναχώρια χρόνια μετά γιατί εκείνη τη στιγμή έπρεπε να στηρίξω τον πατέρα μου. Όταν πηγαίναμε στην κηδεία του αδελφού μου γύρισε και μου είπε “είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος γιατί από τα δύο παιδιά έχασα εκείνο με το οποίο έχω τα λιγότερα χρόνια μαζί”. Ήθελε να κατοχυρώσει ότι εγώ είμαι εντάξει και ότι είμαι το αγαπημένο του παιδί και είμαστε ομάδα. Από τους γονείς μου έμαθα ότι η αγάπη είναι ελευθερία και είναι ένα συναίσθημα μαγικό», δήλωσε η ηθοποιός.

Η πετυχημένη σεναριογράφος αναφέρθηκε και στους τρεις γάμους που έχει κάνει αλλά και στην απόφασή της να μην γίνει μητέρα.

Για τον γάμο που πραγματοποίησε στην Ιταλία με έναν Έλληνα φίλο της μαέστρο δήλωσε: «Πήγα να τον επισκεφτώ. Ερωτεύτηκα τη Ρώμη, μεγάλη καψούρα, και επειδή όταν ερωτεύεσαι ένα πράγμα είναι αρκετό, ήθελα πάρα πολύ να ζήσω σε μια ξένη πόλη, είχε πεθάνει η μητέρα μου. Η μητέρα μου πέθανε από ένα φρικώδη καρκίνο στο κεφάλι. Έπαθα κατάθλιψη. Ένιωθα ενοχές που είχε πεθάνει και εγώ ζούσα. Η μητέρα μου είχε αρκετά συχνά κατάθλιψη. Από μικρή ήμουν πάρα πολύ προστατευτική μαζί της. Υπήρξα μαμά της, όπως υπήρξα μαμά δύο ηλικιωμένων θείων μου. Δεν ήθελα να γίνω μαμά μετά, ήθελα να γίνω παιδί. Μου πέρασε από το μυαλό να υιοθετήσω, με συγκινούσε περισσότερο. Κάποια στιγμή είχε βγει μια ανακοίνωση για ένα παιδί σε ορφανοτροφείο που θα τυφλωνόταν. Έγινα κομμάτια. Δεν έκανα καμιά φοβερή διαδικασία να το διεκδικήσω γιατί ήμουν χωρισμένη και δεν είχα καλή οικονομική κατάσταση, που αυτό διευκολύνει τα πάντα. Διοχετεύω την αγάπη μου στα αδέσποτα. Ποτέ δεν ήθελα παιδί. Ο δε μπαμπάς μου μού είχε πει ότι δεν μου πάει.

Εγώ ήθελα να έχω μία σχέση από την αρχή ως το τέλος ερωτική χωρίς κοινό συναισθηματικό συμφέρον και αυτό δεν συμβαίνει όταν υπάρχει παιδί. Μπορεί να το πιστεύω επειδή χώρισαν οι γονείς μου. Θέλω να έχω το περιθώριο όταν έρχεται ο άλλος σπίτι να του ανάψω κεριά και να είμαι κουκλάρα. Έχω ανάγκη τον έρωτα στη ζωή μου, αν μου τον αφαιρέσεις νιώθω ότι θα μαραζώσω. Είναι δύσκολο να επανέρχεται ο έρωτας όταν υπάρχει ένα τρίτο άτομο με το οποίο θα ερωτευτούν και οι δύο. Αυτό που τους συνδέει είναι ο κοινός έρωτας για το τρίτο άτομο, το παιδί. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να υπάρξει τέτοια σχέση επειδή το παιδί ανάγεται σε θεότητα. Και αυτό διότι έχει λεφτά το παιδί για το σύστημα. Έχουμε στραβοκουμπώσει ένα αμερικάνικο σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώτο γάμος της Άννας Ανδριανού ήταν με τον εξίσου ηθοποιό και δήμαρχο πλέον της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρο με τον οποίο χώρισε άσχημα, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα κακώς κείμενα και να διατηρούν πολύ καλή σχέση.

«Με τον Βούρο όταν χαρίσαμε σαφώς υπήρχε θυμός αλλά ήμασταν πολύ νέοι και κακομαθημένοι. Κάποια στιγμή όλο αυτό έσπασε. Σαφώς τσακωθήκαμε στον χωρισμό αλλά ήταν ξεχωριστό το θέμα της αγάπης. 2-3 μήνες μετά ήμασταν φίλοι, είναι ο αδελφός που δεν έχω», είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Ενώ για τον τρίτο σύζυγό της τον Γιάννη Μπότση δήλωσε πως: «Είναι πολύ ποιητικός άνθρωπος, πανέξυπνος, αναρχικός, και παράλληλα απίστευτα προστατευτικός. Τον αγαπώ τον Γιάννη. Νιώθω ότι η ψυχή μου είναι μέσα του και η ψυχή του είναι μέσα μου».

https://www.newsbreak.gr/lifestyle/203167/anna-adrianoy-archisan-peftoyn-mallia-den-mporoysa-perpatiso-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .