ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ! Βρέθηκε νεκρός ο (32χρονος) στυλίστας Νάσος Κάτρης...


Νεκρός στο διαμέρισμα του βρέθηκε, από καλή του φίλη, ο 32χρονος στυλίστας Νάσος Κάτρης, ο οποίος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες. Οι γονείς του είχαν ανησυχήσει και είχαν ειδοποιήσει μάλιστα την αστυνομία. 

Ο στυλίστας, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια φίλη του στο protothema.gr έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου. Μάλιστα πριν λίγες ώρες πέθανε από το συγκεκριμένο εμβόλιο και 43χρονη μητέρα. 


«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. 


Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» τόνισε η σχεδιάστρια και προκαλεί σοκ.

 

 http://www.press-gr.com/2021/06/32_10.html