Πέμπτη, Ιουνίου 17

“ΘΑΒΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ! Αποκάλυψη – σοκ στους “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ” – Υγιέστατος 60χρονος πέθανε ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό του. Καθηλώνει η μαρτυρία φίλου του… [ΗΧΗΤΙΚΟ]

Radiomakelarides-14-6-2021

Το φως της δημοσιότητας, από την εφημερίδα μας κυρίως, βλέπουν απανωτά περιστατικά όχι μόνο παρενεργειών, αλλά κυρίως θανάτων λίγο καιρό μετά το «μπόλιασμα». Μετά το θάνατο της 39χρονης Βασιλικής στο Χαλάνδρι η οποία έπαθε ανακοπή την ώρα που οδηγούσε και η οποία είχε κάνει πριν 1 μήνα το εμβόλιο κατά της Covid19, ένα άλλο περιστατικό, αυτή τη φορά στο Περιστέρι, είχε την ίδια κατάληξη.  Ο Παναγιώτης Κ. στις 10 Μαΐου είχε κάνει τη δεύτερη δόση του σκευάσματος της AstraZeneca και ακριβώς έναν μήνα μετά στις 10 Ιουνίου κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γειτόνων του στο δρόμο…

«Είχε κάνει πριν έναν μήνα ακριβώς το εμβόλιο της ΑΖ» περιγράφει στην εφημερίδα «Μακελειό» και στην ραδιοφωνική εκπομπή  «Ραδιομακελάρηδες»  από τον «ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3», παιδικός φίλος του 60χρονου άτυχου ρολογά. «Την Πέμπτη το βράδυ κατά τις 8:30 τον είδαν κάποια έτοιμα από ένα συνεργείο στη γειτονιά. Τον είδαν απέναντι σε ένα “ΠΡΟΠΟ” της γειτονιάς, ιδρωμένο, του λέει ο φίλος μας ο Άκης “γιατί είσαι έτσι;”…”Περπατούσα” αποκρίθηκε ο Παναγιώτης. Και δυο ώρες μετά στις 10:30 καταγράφεται σε βίντεο καταστήματος ο Παναγιώτης να περπατά στο πεζοδρόμιο, να πέφτει πάνω σε τζαμαρίες, να τις σπάει και να πέφτει αριστερά δεξιά πάνω σε παρκαρισμένα αμάξια… Τον “παρέλαβε” η αδελφή του, τον ανέβασε σπίτι, ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήγαν τον Ερυθρό. “Έμφραγμα  του μυοκαρδίου” η γνωμάτευση των γιατρών. Εγώ ξέρω ότι ήταν υγιέστατος. Περιμένουμε να γίνει νεκροψία, να μάθουμε από τι πέθανε τελικά. Μέχρι και τη Δευτέρα το απόγευμα κανείς δεν είχε ενημερώσει τους οικείους του για το πότε θα γινόταν η κηδεία. Η μάνα του με ρώταγε από τι πέθανε το παιδί μου”. Εμείς πάντως θα θέλαμε να μάθουμε αν σχετίζεται ο αιφνίδιος θάνατός του με το εμβόλιο της ΑΖ», αναφέρει ο φίλος του. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, δημιουργείται απότομα ένα πήγμα αίματος, ένας θρόμβος, το οποίο μπορεί είτε να στενέψει, είτε να αποφράξει πλήρως τον αυλό της αρτηρίας. Αυτό έχει ως συνέπεια την πλήρη διακοπή της αιμάτωσης ενός τμήματος του μυοκαρδίου, το οποίο οδηγεί πολύ γρήγορα στη νέκρωσή του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ στον ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3 που σας κρατάει συντροφιά από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 13:00 και 15:00:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .