Παρασκευή, Ιουνίου 18

Δε θέλει Κόπο, θέλει Τρόπο! Δείτε ΠΩΣ θα Χάσετε τα Περιττά Κιλά Μέσα σε Μόλις 8 Εβδομάδες Πίνοντας Γευστικά Ροφήματα

 Τα περιττά κιλά είναι ένα πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους, αλλά η καύση τους δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Απαιτούνται κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, τακτική άσκηση και υγιεινή διατροφή. Επίσης, θα πρέπει να αλλάξετε τις συνήθειες του ύπνου σας, καθώς η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει επιθυμία για τσιμπολόγημα και χαμηλά επίπεδα ενέργειας.


Τα smoothies είναι μία νόστιμη εναλλακτική λύση για να ενσωματώσετε υγιεινές τροφές στην καθημερινή διατροφή σας, καθώς είναι εύκολο να προετοιμαστούν και είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά που θα σας κρατήσουν χορτάτους και θα σας βοηθήσουν να κάψετε το περιττό λίπος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε όλα τα υλικά σας στο μπλέντερ και τα χτυπήσετε!


Σας προτείνουμε κάποια εξαιρετικά νόστιμα και υγιεινά smoothies, και σχεδόν όλα τους περιέχουν τα ακόλουθα συστατικά, τα οποία προάγουν την απώλεια βάρους:


Γκρέιπφρούτ


Το γκρέιπφρούτ μειώνει τα επίπεδα της ινσουλίνης, και αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση του λίπους στο σώμα. Έτσι, τρώγοντας μισό γκρέιπφρου την ημέρα, πριν από τα γεύματα σας, μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μισό κιλό την εβδομάδα!


Τζίντζερ


Αυτό το ευεργετικό συστατικό λειτουργεί ως φυσικό κατασταλτικό της όρεξης και έτσι ελέγχει την ποσότητα της τροφής που καταναλώνετε. Ρυθμίζει, επίσης, τη θερμοκρασία του σώματος, και, διεγείρει το μεταβολισμό για να χάσετε επιπλέον κιλά!


Φουντούκια


Αυτοί οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στη διαδικασία της απώλειας βάρους.


Λιναρόσπορος


Είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες και βοηθά να απομακρυνθούν οι συσσωρευμένες τοξίνες στο σώμα. Επιπλέον, ο λιναρόσπορος προσφέρει αίσθημα κορεσμού.


Αυτά τα απίστευτα συστατικά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε 7 διαφορετικά υγιεινά smoothies που θα σας βοηθήσουν να χάσετε περιττό βάρος μέσα σε 8 εβδομάδες: Πράσινο Smoothie Συστατικά: 2 πράσινα μήλα, μια πρέζα τζίντζερ, 4 κλωνάρια σέλινο, 4 κουταλάκια του γλυκού λιναρόσπορο και 2 ποτήρια νερό.


Smoothie με αγγούρι και μήλο Συστατικά: 10 φύλλα μέντας, ½ φλιτζάνι φουντούκια, 2 μήλα, 2 αγγούρια, μια πρέζα τζίντζερ, 2-3 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ, 4 κλωνάρια σέλινο, και 2 ποτήρια νερό.


Smoothie με αχλάδι και μπανάνα Συστατικά: 2 αχλάδια, 2 μπανάνες, 3 κουταλιές της σούπας απλό γιαούρτι, 4 κουταλιές της σούπας αλεσμένο λιναρόσπορο, 2 φλιτζάνια μούρα, μια πρέζα κανέλα και ½ φλιτζάνι φουντούκια. Smoothie με μήλο και μπανάνα Συστατικά: 2 μπανάνες, μια πρέζα τζίντζερ, ½ φλιτζάνι αμύγδαλα, 2 πορτοκάλια, 2 λεμόνια, και μια πρέζα κανέλα και 2 ποτήρια νερό.


Smoothie ροδάκινο Συστατικά: 2 φλιτζάνια παγωμένα ψιλοκομμένα ροδάκινα, 4 κουταλάκια του γλυκού λάδι λιναρόσπορου και 2 φλιτζάνια άπαχο γάλα.


Smoothie με γκρέιπφρούτ και πορτοκάλι Συστατικά: 2 γκρέιπφρουτ, 2 πορτοκάλια, 2 μάνγκο, ½ φλιτζάνι αμύγδαλα, 2 μπανάνες και 2 ποτήρια νερό.


Smoothie με βατόμουρα Συστατικά: 2 φλιτζάνια βατόμουρα, 2 πορτοκάλια, 1 φλιτζάνι ανανά, 2 μπανάνες, ½ φλιτζάνι αμύγδαλα και 3 κουταλιές άπαχο γιαούρτι. Επιπλέον, για να ενισχύσετε την απώλεια βάρους, συνδυάστε την υγιεινή διατροφή με τακτική γυμναστική. Σας προτείνουμε το γρήγορο περπάτημα, το σκοινάκι, κωπηλασία, και την κολύμβηση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .