ΣΤΗΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΟΥ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ. “ΜΑΝΟΥΛΑ” ΣΕ ΑΥΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ. “ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΊ ΣΤΟ ΜΝΗΜΌΣΥΝΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ” ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ; ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ: ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ Ή ΣΠΙΛΩΝΕΤΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ;

[ΒΙΝΤΕΟ]

GADA

Σοβαρά είναι τα ερωτηματικά που προέκυψαν από την πρωτοφανής ως προς το περιεχόμενη της έκτακτη ενημέρωση της ΓΑΔΑ για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Προκλήθηκε αναστάτωση για να μας ανακοινωθεί ότι ο πιλότος εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης ΜΑΡΤΥΡΑΣ και ότι σεβάστηκαν οι αστυνομικοί την επιθυμία του να παραστεί πρώτα στο μνημόσυνο της γυναίκας του πριν προσέλθει στην ΓΑΔΑ.

Επίσης, μας αναλύθηκε ο τρόπος που έφτασε από την Αλόννησο στην Αθήνα λες και δεν ξέρουμε τι έχει γίνει από τις πρωινές ώρες.

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ανεξήγητο επικοινωνιακό σόου που έχει στήσει ο Μητσοτάκης με τον Χρυσοχοΐδη;

Τα πράγματα είναι απλά: Βρήκατε τον φονιά ή απλά σπιλώνετε υπολήψεις; Έχετε αδιάσειστα στοιχεία ή παίζετε τις κουμπάρες εκεί στον 11ο όροφο;

Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι ο 32χρονος βρίσκεται ήδη 5 ώρες στο Ανθρωποκτονιών χωρίς να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μέχρι στιγμής.