Πέμπτη, Ιουνίου 17

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΣΟΚΑΡΕΙ το ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ από τον Αλέξη Μητρόπουλο! Η κυβέρνηση ψήφισε νόμο για μερικό υποχρεωτικό εμβολιασμό πριν από το πρώτο lockdown – Ύπουλη κατάργηση του Συντάγματος

εμβολιο

Αποκάλυψη σοκ πως η κυβέρνηση ψήφισε, στα «μουλωχτά» νόμο με τον οποίο επιτρέπεται ο στοχευμένος υποχρεωτικός εμβολιασμός έκανε ο εργατολόγος και πρώην βουλευτής Α.Μητρόπουλος.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Μητροπουλος η κυβέρνηση ψήφισε το νόμο πριν το πρώτο lockdown και επισημοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου 2020.

Επομένως κάποιοι γνώριζαν πως σύντομα και με ταχείες διαδικασίες, χωρίς επαρκή δοκιμή σε βάθος 10 ετών, όπως κανονικά προβλέπεται, θα έρθουν εμβόλια για τον κορωνοϊό, κάτι που συνέβη λίγο αργότερα.

«Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει νόμο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Με τον νόμο 4670 του 20 άρθρο 4, η κυβέρνηση έχει νομοθετήσει τον μερικό, στοχευμένο, υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Δεν μπόρεσε να τον καταστήσει υποχρεωτικό και γενικό λόγω μιας αναθεωρημένης διατύπωσης του Συντάγματος 5, παρ 5, που είναι δύσκολο άρθρο και δυσεφαρμόσιμο», είπε συγκεκριμένα.

Ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση είναι ο ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4675/2020 ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020.

Στο άρθρο 4.β αναφέρει: Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου.

Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα το είχαμε στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Τα πρώτα έκτακτα μέτρα ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου σε τοπικό επίπεδο στις πληγείσες περιοχές και κατέληξαν σε περιορισμό μετακινήσεων σε εθνικό επίπεδο στις 23 Μαρτίου. Από τις 16 Μαρτίου καθιερώθηκε καθημερινή απογευματινή τηλεοπτική ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Άρα λοιπόν, ο νόμος περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμών ψηφίστηκε πριν το πρώτο γενικό lockdown. Επομένως κάποιοι γνώριζαν πως σύντομα και με ταχείες διαδικασίες, χωρίς επαρκή δοκιμή σε βάθος 10 ετών, όπως κανονικά προβλέπεται, θα έρθουν εμβόλια για τον κορωνοϊό, κάτι που συνέβη λίγο αργότερα.

Τι λέει το άρθρο 5, παρ.5 του Συντάγματος που έβαλε «στοπ» στον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό

«Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων».

Αυτό το άρθρο του Συντάγματος, από το 2001, εμπόδισε την επιβολή νόμου υποχρεωτικού εμβολιασμού, σύμφωνα με τον Α.Μητρόπουλο.

Δείτε όσα είπε ο Α. Μητρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .