Κυριακή, Ιουνίου 27

Πρίγκιπας Χάρι: Στο Λονδίνο για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα

NINTCHDBPICT000518496832

Ο δούκας του Σάσεξ δεν θα μείνει στο Παλάτι - Σε καραντίνα μέχρι την εκδήλωωση που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της γιορτής των γενεθλίων της αδικοχαμένης πριγκίπισσας

Στο Λονδίνο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα με αφορμή την επέτειο για τα 60α γενέθλιά της.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα ανήμερα της γιορτής των γενεθλίων της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, την 1η Ιουλίου και μέχρι τότε ο δούκας του Σάσεξ θα μπει σε πενθήμερη καραντίνα, στο Frogmore Cottage.

Ο δούκας του Σάσεξ συμφώνησε να μην μείνει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο καιρό βρίσκεται στην Αγγλία, αλλά θα φιλοξενηθεί από την ξαδέλφη του, πριγκίπισσα Ευγενία στο Frogmore Cottage, όπου θα είναι απομονωμένος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε ένα εκ των πέντε δωματιών, που διαθέτει η οικία.

Στο συγκεκριμένο «σπίτι» μάλιστα, διέμενε με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, όταν παντρεύτηκαν.

Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι μετά την κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φιλίππου.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα τον συνοδεύσει, καθώς πρόσφατα έφερε στην ζωή την κόρη τους Λίλιμπετ-Νταϊάνα, η οποία απαιτεί φυσικά την φροντίδα και την αμέριστη προσοχή της.

 Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .