Κυριακή, Ιουνίου 27

Τζένιφερ Άνιστον: «Με τον Μπραντ Πιτ είμαστε φιλαράκια, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο ανάμεσά μας»

brad_jen

Η ηθοποιός «έβαλε τα πράγματα στην θέση τους» διαψεύδοντας τις φήμες ότι ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύζυγό της υπάρχει μία «αμηχανία»

Αν και το ειδύλλιο των Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ είχε κάποτε απασχολήσει πολύ τα Μέσα σε διεθνές επίπεδο, οι δυο τους φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει εντελώς τα πράγματα μεταξύ τους, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός.

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ ήταν παντρεμένοι από το 2000 εώς το 2005, με το διαζύγιό τους να αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια της showbiz. Υπήρχαν φυσικά, και φήμες περί απιστίας, οι οποίες φούντωσαν μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Άνιστον.

jen_brad_mesa


Και ενώ θα περίμενε κανείς να μην διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις μετά από αυτό, η Τζένιφερ το διαψεύδει, αναφέροντας πως είναι πολύ καλοί φίλοι. Πρόσφατα μάλιστα, λίγο πριν το reunion επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια», οι πρωταγωνιστές έκαναν μία «διαδικτυακή συνάντηση» στο Instagram, όπου όλοι μαζί έκαναν ανάγνωση σεναρίου. Μαζί τους ήταν και ο Μπραντ Πιτ. Τότε λοιπόν, οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν το «κλίμα» μεταξύ των δύο πρώην, λέγοντας πως έμοιαζαν να είναι αμήχανοι.

Jennifer Aniston and Brad Pitt reunite for ‘Fast Times at Ridgemont High’ table read l GMA


«Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ο Μπραντ και εγώ είμαστε φιλαράκια, είμαστε πολύ καλοί φίλοι», απαντάει σε συνέντευξη της στον Χόουαρντ Στερν η Τζένιφερ Άνιστον διαψεύδοντας τις φήμες. «Και μιλάμε κανονικά και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο μεταξύ μας, εκτός από όλους τους άλλους, που ίσως μας έβλεπαν και ήθελαν να βρουν κάτι περίεργο ή να υποθέσουν κάτι», συμπλήρωσε.

jenifer_brad


Πρόσφατα μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ είχε παρευρεθεί και στο πάρτι για τα 50ά γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον, ενώ η ίδια έχει αναφέρει ότι συχνά της τηλεφωνεί και την συμβουλεύεται πάνω σε διάφορα θέματα.

Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .