Τρίτη, Ιουνίου 29

Γυναίκα κατέρρευσε στο προαύλιο νοσοκομείου μετά τον εμβολιασμό της--ΒΙΝΤΕΟ

Γυναίκα κατέρρευσε στο προαύλιο νοσοκομείου μετά τον εμβολιασμό της
Ζοugla Newsroom

Είναι Δευτέρα 28 Ιουνίου απογευματινές ώρες στο νοσοκομείο του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Μια γυναίκα η οποία μόλις έχει εμβολιαστεί καταρρέει στον προαύλιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Αμέσως σπεύδουν να την βοηθήσουν νοσηλεύτριες και ο σύζυγός της. Μετά από λίγο η γυναίκα συνέρχεται και αποχωρεί από το νοσοκομείο αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την ίδια ημέρα υπήρξαν τουλάχιστον άλλα δύο τέτοια περιστατικά τα οποία σχετίζονται με εμβολιασμούς πολιτών. Κανείς δεν γνωρίζει το σκεύασμα με το οποίο εμβολιάστηκαν οι πολίτες αυτοί αλλά επειδή πρόκειται για νοσοκομειακό χώρο είναι προφανές πως τα διαθέσιμα εμβόλια ήταν Pfizer ή Moderna.

Πολίτης ο οποίος βρισκόταν στο προαύλιο του νοσοκομείου για άλλη δουλειά εκείνη την ώρα, κατέγραψε με το κινητό του το περιστατικό με τη λιποθυμία.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο instagram και στο facebook:

Ζοugla Newsroom

 

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο πολίτης:

 

H «Ζούγκλα» ήρθε σε επικοινωνία με αυτόν τον πολίτη ο οποίος ονομάζεται Τάσος Θεοδώρου και μας περιέγραψε το περιστατικό.

Ακούστε τι αναφέρει ο κος Θεοδώρου:

 

Η «Ζούγκλα» ήρθε επίσης σε επικοινωνία και με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Κούτρα ο οποίος είχε ενημερωθεί για δύο περιστατικά λιποθυμίας στο νοσοκομείο του. Το ένα περιστατικό αφορά γυναίκα εργαζόμενη η οποία λιποθύμησε αμέσως μετά τον εμβολιασμό και η λιποθυμία αποδίδεται στο γεγονός ότι ήταν νηστική, ενώ το δεύτερο περιστατικό αφορά έναν άνδρα ο οποίος και αυτός λιποθύμησε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του. Και η δική του λιποθυμία αποδίδεται στο γεγονός ότι δεν είχε καταναλώσει τροφή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και οι δύο είναι απολύτως καλά. 

 

ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ https://www.zougla.gr/greece/article/gineka-katerefse-sto-proavlio-nosokomiou-meta-ton-emvoliasmo-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .