Τρίτη, Ιουνίου 29

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΚΑΡΟΛΑΪΝ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ – ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΛΥΔΙΑ

maketa_new_va2

«Το κίνητρο του δολοφόνου είναι αυτό που πιθανόν θα “δέσει” το ότι έγκλημα ήταν προμελετημένο» δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

Τη στιγμή που τα βλέμματα όλων τις τελευταίες ημέρες ήταν συγκεντρωμένα πάνω στην απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την κηδεμονία της μικρής Λυδίας που στερήθηκε τη μητέρα της, οι έρευνες των αρχών για τα κίνητρα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν συνεχίζονται με αδιάλειπτους ρυθμούς

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου παρέδωσε το ενός έτους μωρό στην οικογένειά Κράουτς το μεσημέρι της Τρίτης και η μικρή Λυδία βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γιαγιάς της Σούζαν. Το νησί της Αλοννήσου υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες το μωρό της 20χρονης μητέρας που βρήκε άδοξο τέλος στα χέρια του συζύγου της και πλέον συγγενείς και φίλοι θα φροντίσουν η οικογένεια να λάβει την στήριξη που χρειάζεται.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης μίλησε για την απόφαση της Εισαγγελίας και τόνισε ότι η ανατροφή της Λυδίας θα έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα και την μητέρα της Καρολάιν: «Η μικρή Λυδία έχει ήδη παραδοθεί με ομαλό τρόπο στην οικογένεια της Καρολάιν. Για τους γονείς της Καρολάιν η μικρή Λυδία θα είναι μια όαση χαράς μέσα στην έρημο της λύπης τους. Οι γονείς της Καρολάιν και ειδικά η μαμά της, η Σουζάνα, θα ασχολείται με το παιδί και έτσι το μυαλό της δεν θα γυρνάει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια τραγικά γεγονότα» περιέγραψε και πρόσθεσε ότι: «οι συντριπτικές πιθανότητες είναι η επιμέλεια να παραμείνει στην οικογένεια της Καρολάιν. Αυτό που περιμένουμε είναι δηλαδή είναι να επικυρωθεί αυτή η προσωρινή απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων».

«Όταν μεγαλώσει η Λυδία, θα κρίνει»
Σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει χάσει το ρόλο του πατέρα και προκειμένου να αλλάξει η απόφαση θα χρειαστούν πολλές κινήσεις και χρόνος: «Για να αλλάξει ή να αρθεί αυτή η απόφαση θα πάρει χρόνια και θα απαιτηθεί κατ΄ αρχάς προσφυγή στο δικαστήριο από τον Αναγνωστόπουλο και έπειτα δικαστική απόφαση. Με όλα όσα έχει μπροστά του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μια τέτοια απόφαση είναι πολύ δύσκολη. Θα υπάρχουν φυσικά προϋποθέσεις αλλαγής αυτής της απόφασης, με βασικότερη το τι θα επιθυμεί η ίδια η Λυδία όταν φτάσει σε ηλικία που θα μπορεί να το κρίνει μόνη της».

Ο δικηγόρος της οικογένειας πρόσθεσε ότι οι γονείς της Καρολάιν ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης που δολοφόνησε το παιδί τους: «Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν ο Αναγνωστόπουλος να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Θέλουν να μείνει στη φυλακή όσο περισσότερο γίνεται».

Σύμφωνα τον δικηγόρο, το θέατρο που έπαιξε ο Αναγνωστόπουλος για 37 ολόκληρες ημέρες υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του εισέβαλλαν ληστές θα μειώσει τις πιθανότητες να λάβει τα ελαφρυντικά που μπορεί να ζητήσει. Ο κ. Χαρμάνης τονίζει ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα και ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν σκότωσε την σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής, αντιθέτως είχε σχεδιάσει τις κινήσεις του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σύντομα αναμένεται να δούμε «εκπλήξεις» : «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και όπως έχω ξαναπεί είναι στο κίνητρο του δολοφόνου που θα δούμε εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες. Το κίνητρο του δολοφόνου είναι αυτό που πιθανόν θα “δέσει” το ότι έγκλημα ήταν προμελετημένο» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%a1%ce%a7%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%95%ce%9a%ce%a0%ce%9b%ce%97%ce%9e%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%98%ce%91-%ce%a3%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%93%ce%99/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .