Δευτέρα, Ιουνίου 21

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η περιγραφή διασώστη του ΕΚΑΒ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές η περιγραφή διασώστη του ΕΚΑΒ

Συγκλονίζει η περιγραφή ενός από τους δύο διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς από τον 33χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο ένας από τους δύο διασώστες μπήκε στο σπίτι και ανέβηκε στον πρώτο όροφο για να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν η Καρολάιν.

Αμέσως κατάλαβε ότι εκείνη ήταν νεκρή και βρισκόταν σε αρχική ακαμψία, ενώ, όπως περιέγραψε, παρατήρησε και κάποιες σταγόνες αίματος στο σεντόνι: "Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα στο σπίτι βρίσκεται μία κοπέλα, η οποία δεν έχει τις αισθήσεις της. Έτσι, λοιπόν, εγώ μαζί με έναν αστυνομικό μπήκαμε στο σπίτι για να δω την κοπέλα. Δηλαδή, θυμάμαι ότι το σπίτι ήταν μεζονέτα και ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο μέσω εσωτερικής σκάλας.

Όταν φτάσαμε στο υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου είδα να βρίσκεται μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι μία κοπέλα, η οποία είχε το δεξί της χέρι διπλωμένο πίσω από τη μέση", ανέφερε ο διασώστης και πρόσθεσε: "Μόλις την έπιασα κατάλαβα ότι ήταν σε αρχική ακαμψία και επομένως είχε πεθάνει.

Παρόλα αυτά, την γύρισα λίγο και πολύ προσεκτικά, για να διαπιστώσω σε τι κατάσταση βρίσκεται το πρόσωπο της και αν έχει σφυγμό. Στο σεντόνι στο ύψος του κεφαλιού παρατήρησα σταγόνες αίματος”, είπε ο διασώστης σύμφωνα με πληροφορίες.

Έπειτα βγήκαν και οι δύο διασώστες από το σπίτι, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι η κοπέλα είναι νεκρή και περίμεναν εντολές από τους ανωτέρους τους. Περίπου μία ώρα αργότερα έφυγαν από το σημείο.https://www.lykavitos.gr/egklima-sta-glyka-nera-ragizei-kardie/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .