Τετάρτη, Ιουνίου 16

Π.Πολάκης: «Χορηγούν εμβόλια χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις ανάπτυξης»- ΝΔ: «Ο Τσίπρας να τον καταδικάσει»

Π.Πολάκης: «Χορηγούν εμβόλια χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις ανάπτυξης»- ΝΔ: «Ο Τσίπρας να τον καταδικάσει»

pronews.gr  Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο ζήτημα των εμβολίων της Astrazeneca αλλά και πλέον το "άνοιγμα" της βεντάλιας για όλα τα εμβόλια για έναν ουσιαστικό έλεγχό τους έχουν ανοίξει τον "ασκό του Αιόλου" και στην πολιτική σκηνή ειδικά κάτω από το πρίσμα της κυβέρνησης που θέλει να επιβάλει όσο γίνεται νωρίτερα "προνόμια" στους εμβολιασμένους, επομένως θέσεις αντίθετες με αυτή βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο των αντιδράσεων.

Έτσι σήμερα η ΝΔ μετά τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα του στο facebook ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Υγείας Π.Πολάκης, ζήτησε από τον Α.Τσίπρα να τον βάλει στην "θέση του". 

Πολλοί βέβαια σχολίασαν γιατί δεν απαντούν στα ερωτήματά του καθώς σύμφωνα με την αναρτησή του αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, καθώς όπως υποστηρίζει δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις των μελετών!

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη:

Παυλος Πολακης
τη Δευτέρα

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.....όταν χορηγεις μαζικά στον πληθυσμό εμβόλια που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ 3 ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ!!!!

ΥΓ 1.Φερτε τα φάρμακα !!! 12.500 οι νεκροί
Έχει και συνέχεια το πράγμα!!!

... Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΗΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Εμβόλιο AstraZeneca: Παύση για τους κάτω των 60- Κανονικά η δεύτερη δόση Πριν από 3 ώρες CNN Greece Εμβόλιο AstraZeneca: Σε ποιους συστήνεται, τι θα γίνει με τη 2η δόση Πριν από 3 ώρες Capital.gr "Τέλος" το AstraZeneca στους κάτω των 60 ετών και στην Ελλάδα AstraZeneca Πριν από 7 ώρες 20 Σ
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΙΘΕΜΑ Κορωνοϊός: Πληροφορίες για παύση των εμβολιασμών με AstraZeneca στους κάτ... Πριν από 6 ώρες İATROPeDIA Εμβόλιο AstraZeneca: Κάτω των 30 ετών συστήνεται η δεύτερη δόση με άλλο... Πριν από 1 ώρα news 247 E Θεοδωρίδου: Συστήνεται μόνο στους άνω των 60 ετών το εμβόλιο της AstraZenec... Πριν από 4 ώρες Εμβόλιο AstraZeneca: Το μπάχαλο ενισχύει τους
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Πριν από 2 ώρες NEWST Εμβόλιο Astrazeneca: Σύσταση για μόνο στους άνω των 60 ετών Πότε ανοίγο... Πριν από ώρες Επίσης, στις ειδήσεις news MEGAIAETING Νέα δεδομένα για όσους έχουν κλείσει εμβόλιο AstraZeneca ή έχουν κάνει... Πριν από 5 ώρες Tiberal, strazeneća Τέλος το εμβόλιο AstraZeneca για τους κάτω των 60 ετών- Κανονικά Πριν από 4 ώρες taNea.gr Τέλος στον εμβολιασμό με AstraZeneca για τους κάτω"
1,8 χιλ.
73
271
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .