Τετάρτη, Ιουνίου 16

ΕΙΣΑΙ ΤΟ...ΧΑΜΣΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ *

Ιδού, τι ίσχυε, έως τώρα για τα κλασσικά εμβόλια: Εάν έχω εμβολιαστεί σε έναν λοιμογόνο παράγοντα (ιός ή βακτήριο) και ο εν λόγω παράγοντας φτάσει στην αφεντιά μου, τότε ΟΥΤΕ κολλάω, ΟΥΤΕ νοσώ, ΟΥΤΕ μεταδίδω την νόσο. Τοιουτοτρόπως, "χτίζεται" ένα τείχος ανοσίας.

Ιδού τί ισχύει γι' αυτά εδώ τα mRNA εμβόλια: ΚΑΙ κολλάς ΚΑΙ νοσείς ΚΑΙ μεταδίδεις την νόσο! Τούτου δοθέντος, μήπως "χτίζεται" κάποιο τείχος ανοσίας στον πληθυσμό;; ΟΥΤΕ κατά διάνοια! Τότε γιατί τα κάνουμε;; Διότι πέρα από τα προφανή, (κέρδος κι εξουσία, μέσω του ελέγχου των μαζών) ήγγικεν η ώρα, ίνα ξεκινήσουν ιατρικά ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ σε ανθρώπους!

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τους επίδοξους συνεχιστές του Μένγκελε, ουτως ώστε να μεταβάλλουν την υφήλιο σε έναν ανθρώπινο ζωολογικό κήπο, σε ένα απέραντο βιολογικό εργαστήριο, στο μεγαλύτερο ιατρικό και κοινωνικό πείραμα, που έγινε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας με ΕΣΕΝΑ πειραματόζωο! Για το καλό της ανθρωπότητας! Επ' αγαθώ της κοινωνίας, βεβαίως βεβαίως. 

Μόνο ΕΤΣΙ θα το δεχόσουν...

Κατά συνέπεια, όλοι όσοι έχετε κάνει τα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια του Covid 19 ή σκοπεύετε λίαν συντόμως να τα κάνετε, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι είστε τα ενσαρκωμένα δίποδα χαμστερακια της phase 3 των clinical trials των συγκεκριμένων εμβολίων! Διότι πώς έχεις την απαίτηση μανδάμ να σου δώκω ΚΑΙ καλό ΚΑΙ ασφαλές προϊόν, μέσα σε ολίγους μήνες κλινικών δοκιμών, την ώρα, που τα πρωτόκολλα ΟΛΩΝ των καινούργιων εμβολίων προβλέπουν δοκιμές το λιγότερο τεσσάρων ετών;; Όχι να θέλουμε ΚΑΙ την πίτα αφάγωτη ΚΑΙ τον σκύλο χορτάτο! Το λοιπόν, το σκεύασμα θα τεστάρει ΠΡΩΤΑ η ίδια σου η καμπούρα...

Ουδόλως ορθοτομώ τον λόγο της αληθείας, ούτε θα έχω μαντικές ικανότητες, εάν προβλέψω, ότι η ΑΛΗΘΙΝΗ πανδημία θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο. Από τις παρενέργειες των εμβολιασμένων...

Την 28η Μαρτίου ανεκοινώθη η τεράστια μελέτη των Κινέζων, η οποία ειρήσθω εν παρόδω δημοσιεύτηκε σε αρκετά επιστημονικά περιοδικά,  σύμφωνα με την οποία η νόσος Covid 19 είναι νόσος πιότερο αγγειακή, παρά αναπνευστική, αφού η πρωτεΐνη ακίδα του ιού προκαλεί βλάβες στο ενδοθήλιο των αγγείων, με αποτέλεσμα την εμφάνιση θρομβοεμβολων, καθώς και μιας πληθώρας νοσημάτων, όπως μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες. Φανταστείτε, πόσες ακόμη παρενέργειες των εμβολίων θα ανακαλύψει η επιστημονική κοινότητα τους αμέσως επόμενους μήνες με την ΔΙΚΗ σου συνδρομή, ως υπάκουο, πειθήνιο στρατιωτάκι! Εύγε! Σου αξίζει το βραβείο. Της ανοιχτής... (διανόησης)


Κάποτε, ο Ροβεσπιέρος συνέγραψε ένα βιβλίο, το οποίο έφερε τίτλο: "Τί ξέρουν οι άνδρες για τις γυναίκες". Μόλις το βιβλίο εξεδόθη και κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία της εποχής, όλες οι σελίδες του ήταν… λευκές! Σήμερα, θα μπορούσαμε να πούμε κάτι αντίστοιχο ΜΟΝΟ για τους αιμοσταγείς ολιγάρχες, που κυβερνούν τον πλανήτη! Ουδείς, δύναται να προβλέψει το επόμενο βήμα της Σατανικής τους ευρηματικότητας, αναφορικά με τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού, μέσω της επιβολής των μισανθρωπικων πρακτικών της ΝΤΠ. Με άλλα λόγια, οι Νεοναζί, εν τέλει, ΔΕΝ ήταν κάποια εθνικιστικά κόμματα, τόσο στην χώρα μας,  όσο και αλλαχού, όπως…ίδρωναν να σας πείσουν τα τελευταία χρόνια τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης! Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Νεοναζί είναι οι εντολείς της Μέρκελ, του Μακρόν, του Μητσοτάκη και όλων αυτών των ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ μιας χουφτας ανθρώπων, οι οποίοι έχουν μεταλλάξει την Γη μας σε ένα απέραντο σκουπιδαριο, με όχημα το…πολιτικά ορθό!

Είναι στο χέρι σας ή καλύτερα στο…ορθό σας το να αλλάξετε την κατάσταση. Ως γνωστόν, ο άνθρωπος διαθέτει δύο εγκεφάλους! Εκμεταλλευτείτε το… 

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .