Τετάρτη, Ιουνίου 23

Απίστευτο! Ο Τσίπρας θέλει να «φάει» τον Πολάκη γιατί τους ξεμπροστιάζει με τα εμβόλια! Χαλάει τη σούπα της συγκυβέρνησης…

pol

«Εκνευρισμός και οργή επικρατεί στην Κουμουνδούρου μετά τη δήλωση του Παύλου Πολάκη, ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο και θα αποφασίσει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο τι θα κάνει και ποιο εμβόλιο θα κάνει.

Ο πρώην υπουργός Υγείας βρίσκεται εκτός γραμμής του κόμματος, καθώς όπως είναι γνωστό, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ταχθεί ανοικτά υπέρ του εμβολιασμού όλων των πολιτών.

«Ο Τσίπρας πρωτοστάτησε στην υπόθεση της πατέντας»

Στελέχη της Κουμουνδούρου παρέπεμπαν μάλιστα στην συνέντευξη που είχε δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Παπαδάκη όπου εκεί είχε ζητήσει απ’ όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, ενώ αναφερόμενος στο AstraZeneca είχε πει ότι με αυτό το εμβόλιο έχει εμβολιαστεί όλη η Μεγάλη Βρετανία και άρα είναι απαράδεκτο να το δαιμονοποιούμε. Έλεγαν ακόμα οτι το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμβολιάστηκε με AstraZeneca την στιγμή που είχε ξεσπάσει σάλος γύρω από τις παρενέργειες του εμβολίου και προκειμένου να στείλει μήνυμα προς τους πολίτες ότι δεν πρέπει να φοβούνται να εμβολιαστούν. Οι συνεργάτες του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμιζαν μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει πρωτοστατήσει στην ιστορία της πατέντας των εμβολίων χαρακτηρίζοντας μάλιστα τα εμβόλια δημόσιο αγαθό.

«Μόνο ζημιά κάνει πλέον»

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε κατιδίαν συζητήσεις τους, πλέον, ξεσπούν κατά του «αψύ Σφακιανού», λέγοντας ότι «τα πράγματα έχουν ξεφύγει με τον Πολάκη. Κάτι πρέπει να γίνει», σημειώνοντας ότι μόνο ζημιά κάνει πλέον στο κόμμα με τις δηλώσεις και την συμπεριφορά του ο πρώην αναπληρωτής Υγείας.

«Δεν σέβεται τον πρόεδρο του κόμματος»

Άλλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν επίσης ότι για μια ακόμη φορά ο Παύλος Πολάκης δεν σέβεται τον πρόεδρο του κόμματος, ούτε φυσικά την κομματική γραμμή. Όλα αυτά δε την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην Βουλή και στην συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο να καλύπτει και πάλι τον πρώην υπουργό του. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά εκνευρισμένα και θυμωμένα δεν είναι μόνο τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που έτσι και αλλιώς έχουν στην «μπούκα» τον Παύλο Πολάκη αλλά και στελέχη που ανήκουν την προεδρική πτέρυγα.

Με έναν τέτοιο στο ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που καταφέρνει είναι να πετσοκόβει τις πιθανότητες του Τσίπρα να κάνει συγκυβέρνηση με τον Μητσοτάκη και από το πουθενά να ξαναβγει στην επιφάνεια.

Πηγή: theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .